• Program


  BabaFok-Húsvéti kézműves nap

  BabaFok-Húsvéti kézműves nap

  HÚSVÉTI ALKOTÓ-HANGOLÓ ÉS EXTRA JÁTÉKNAP

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: március 31. péntek, 17:00

  BabaFok-Húsvéti kézműves nap

  Húsvétra készülődve a kicsikkel kézműves ünnepre hangoló foglalkozást tartunk, amely fejleszti a gyermek kézügyességét és művészi készségeit. A közös alkotás, együttlét örömét szeretnénk megteremteni a BabaFok Közösségi Térben. A kreatív foglalkozás mellet vagy közben szabadon játszhatsz, mozoghatsz fejlesztő eszközeink segítségével.

  - állat ujjbáb készítése – színezése, festése
  - színes nyuszi és csibe készítése

  Jegyár a gyermekeknek díjtalan

  Gyere el mindenképpen, hiszen 20 darab igazi kézműves, horgolás technikával és szeretettel készült nyuszit, tojást és kosárkát sorsolunk ki a programon részt vevők között.

  Ajánlatunk


  Furmányos kis komédia a Nyolc nő. Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a legidősebb lány hazatérését várja. A békés idillt hatalmas sikoly töri meg. Marcelt, a ház urát holtan találják szobájában, késsel a hátában.

  1973-2023 Ötven éve, hogy az ország minden tájáról érkezett több, mint húszezer néző előtt a diósgyőri stadionban megkezdődött Magyarország és Közép-Kelet-Európa első rockfesztiválja Miskolcon. A magyar Woodstock néven elhíresült fesztivál most, ötven év múltán újra életre kel. Az akkori fellépők közül már nem mindenki lehet jelen az idei év legnagyobb rock ünnepén. De a nagy rock generáció tagjai most is - fenn az égben és lenn a földön - együtt ünnepelnek. Színpadon a kor legnagyobb sztárjai talán utoljára így együtt. Schuszter Lóri, Karácsony János, Solti János, Tátrai Tibor, a P. Mobil, Török Ádám és a Mini Art-űr és velük ünnepel az Ivan & The Parazol, Bohemian Betyars, Péterfy Bori, a Miskolci Illés Emlékzenekar és mások. Egy nap, ami az idei nyár legnagyobb zenei ünnepe.

  Színpadra lép a világhírű Hillsong UNITED, továbbá Matt Maher, Caramel, az Új Forrás, Pintér Béla, Pajor Tamás, a Dics-Suli, a Crux és több más együttes.

  Ajánló


  A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2022-ben bemutatott nagysikerű előadás újra műsoron!

  Giacomo Puccini PILLANGÓKISASSZONY Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar angol és olasz felirattal

  A klasszikus alapmű ezúttal nem gyerekek, hanem ifjú emberek konfliktusaként szólal meg. A drámai helyzetek így még keményebbek, melyeket tovább…

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016