• Program


  BabaFok-Húsvéti kézműves nap

  BabaFok-Húsvéti kézműves nap

  HÚSVÉTI ALKOTÓ-HANGOLÓ ÉS EXTRA JÁTÉKNAP

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: március 31. péntek, 17:00

  BabaFok-Húsvéti kézműves nap

  Húsvétra készülődve a kicsikkel kézműves ünnepre hangoló foglalkozást tartunk, amely fejleszti a gyermek kézügyességét és művészi készségeit. A közös alkotás, együttlét örömét szeretnénk megteremteni a BabaFok Közösségi Térben. A kreatív foglalkozás mellet vagy közben szabadon játszhatsz, mozoghatsz fejlesztő eszközeink segítségével.

  - állat ujjbáb készítése – színezése, festése
  - színes nyuszi és csibe készítése

  Jegyár a gyermekeknek díjtalan

  Gyere el mindenképpen, hiszen 20 darab igazi kézműves, horgolás technikával és szeretettel készült nyuszit, tojást és kosárkát sorsolunk ki a programon részt vevők között.

  Ajánlatunk


  A klasszikus alapmű ezúttal nem gyerekek, hanem ifjú emberek konfliktusaként szólal meg. A drámai helyzetek így még keményebbek, melyeket tovább fokoznak a mai hangzású zenék és dalszövegek. Az előadásban döntő szerepet játszik a tárgyi világ akusztikus megszólaltatása, a színészek zenei-ritmikai kreativitása, a fiatalság ereje, humora, az eredeti mű katartikus üzenete.

  Írta: Berg Judit mesejáték két részben a Pesti Magyar Színház előadásában A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének a legismertebb műve, amit több százezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsótagozatban. Meggyőződésünk, hogy a könyv ismertsége révén nagyon nagy kereslet lesz azelőadásra az alsó tagozatosok körében. A tengerész-kalandregényekből jól ismert Rumini és társai ezúttal ismét nagy bajba keverednek. A színpadra írt történetben Ferrit-sziget gonosz úrnőjének életveszélyes kelepcéje várja őket, ahonnét csak fortélyok, leleményesség és önfeláldozó bátorság révén lehet szabadulni. Az előadást két részben egy szünettel játsszuk. Időtartama: 2×40 perc.

  Színpadra lép a világhírű Hillsong UNITED, továbbá Matt Maher, Caramel, az Új Forrás, Pintér Béla, Pajor Tamás, a Dics-Suli, a Crux és több más együttes.

  Ajánló


  Giuseppe Verdi NABUCCO Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

  2023. július 28., 29., 30. 21.00 esőnapok: 2023. július 31., augusztus 01.

  Giacomo Puccini PILLANGÓKISASSZONY Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar angol és olasz felirattal

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016