• Program


    Backstage látogatás 2022

    Backstage látogatás 2022

    Felhívjuk leendő látogatóink figyelmét, hogy ezen a programon csakis azok vehetnek részt, akik az aznapi előadásra érvényes színházjeggyel rendelkeznek és ahhoz külön megvásárolják az előadáshoz meghirdetett Backstage látogatásra szóló belépőjegyet.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. július 10. vasárnap, 19:00

    Backstage látogatás – betekintés a kulisszák mögé

    Kivételes lehetőség, egyszeri és megismételhetetlen élmény a kulisszák mögött! Szeretnénk Önöknek izgalmas programot ajánlani a nyári szezon előadásaihoz, koncertjeihez kapcsolódóan a Margitszigeti Színházban.

    Színházunk az idei évben elindítja produkcióihoz kötődően megszervezésre kerülő exkluzív programját, a BACKSTAGE LÁTOGATÁST. Ezek alkalmával egyes előadások előtt egy kis létszámú csoportnak, maximum 25 főnek lehetőséget biztosítunk arra, hogy betekinthessenek a kulisszák mögé.

    A séta alkalmával a résztvevők láthatják a készülődés izgalmait, a produkció megszületése előtti perceket, sétálhatnak a díszletek között, ahol kedvenc művészük hamarosan fellép majd, valamint megtekinthetik milyen a színházunk a hatalmas színpadról szemlélve.

    A látogatás kezdete: 19:00 óra
    Indulás, érkezés: jegypénztártól indul és oda is érkezik vissza
    Időtartama: 20-25 perc

    Fontos információ, hogy a “Backstage látogatás – betekintés a kulisszák mögé” program tartalma előadásonként változhat! Egyes előadások alkalmával a fellépő művészekkel való találkozás garantáltan nem lehetséges, de természetesen előfordulhat.
    A színházjeggyel nem rendelkezőket sajnos nem tudjuk fogadni Backstage látogatáson.

    Várjuk a kulissza titkaira kíváncsiak jelentkezését! Tartson velünk!

    Ajánlatunk


    A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

    Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

    Ajánló


    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016