• Program


  Aktuális előadások
  bácskai juli pszichoszínháza

   

  helyszín VÁROSI IFJÚSÁGI KLUB

  A Budaörsi Latinovits Színház meghívására szerepel Bácskai Juli Pszichoszínháza minden hónapban egyszer, a Városi Ifjúsági Klub helyiségében. A színházalapító-író- pszichológus szakértő forgatókönyvére improvizálnak a színészek. Egy színész “kintről”, egy színész “bentről”. Közbehegedül Bóna János. A néző is megszólalhat, de csak, ha akar. Minden előadás=premier, egyszeri és megismételhetetlen. Pszichológia és színház.

  ***

  10. 19. Böröndi Bence és Varga Ádám

  11. 23. Hartai Petra és Szabó Kimmel Tamás

  12. 14. Bohoczki Sára és Fenyő Iván

  ***

  Miért PSZICHO? Miért SZÍNHÁZ? Mert mindenkinek ismerősek a témák: szerelem, vágy, féltékenység, párkapcsolati harcok, generációk vitája, szenvedélyek, szenvedélybetegségek –humorral, iróniával előadva- pszichológus szakértővel. Alapító-ötleadó-író-rendező-szakértő-műsorvezető-menedzser-producer-kellékes-titkár-igazgató: Bácskai Juli pszichológus „szabadSZÓműves”

  A PSZICHOLÓGUS kitalálja a témát, a szituációkat és a karaktereket. Előadásonként 2 színész játszik, improvizál a pszichológus forgatókönyvére. Minden előadás egyedi, egyszeri és megismételhetetlen. VÁNDORSZÍNHÁZ: házhoz megyünk fesztiválokra, céges rendezvényekre, iskolákba -igény szerint alakítva a témát.

  A néző is megszólalhat, de csak ha akar!

  Originális színházi műfaj, 395+ előadás.

  Minden előadás = premier.

   

  Ajánló


  Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

  3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016