• Program


    Aktuális előadások



    bácskai juli pszichoszínháza

     

    helyszín VÁROSI IFJÚSÁGI KLUB

    A Budaörsi Latinovits Színház meghívására szerepel Bácskai Juli Pszichoszínháza minden hónapban egyszer, a Városi Ifjúsági Klub helyiségében. A színházalapító-író- pszichológus szakértő forgatókönyvére improvizálnak a színészek. Egy színész “kintről”, egy színész “bentről”. Közbehegedül Bóna János. A néző is megszólalhat, de csak, ha akar. Minden előadás=premier, egyszeri és megismételhetetlen. Pszichológia és színház.

    ***

    10. 19. Böröndi Bence és Varga Ádám

    11. 23. Hartai Petra és Szabó Kimmel Tamás

    12. 14. Bohoczki Sára és Fenyő Iván

    ***

    Miért PSZICHO? Miért SZÍNHÁZ? Mert mindenkinek ismerősek a témák: szerelem, vágy, féltékenység, párkapcsolati harcok, generációk vitája, szenvedélyek, szenvedélybetegségek –humorral, iróniával előadva- pszichológus szakértővel. Alapító-ötleadó-író-rendező-szakértő-műsorvezető-menedzser-producer-kellékes-titkár-igazgató: Bácskai Juli pszichológus „szabadSZÓműves”

    A PSZICHOLÓGUS kitalálja a témát, a szituációkat és a karaktereket. Előadásonként 2 színész játszik, improvizál a pszichológus forgatókönyvére. Minden előadás egyedi, egyszeri és megismételhetetlen. VÁNDORSZÍNHÁZ: házhoz megyünk fesztiválokra, céges rendezvényekre, iskolákba -igény szerint alakítva a témát.

    A néző is megszólalhat, de csak ha akar!

    Originális színházi műfaj, 395+ előadás.

    Minden előadás = premier.

     

    Ajánló


    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016