• Program


  Banyamosoda

  Banyamosoda

  Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy fekete lelkű boszorkány, továbbá egy királylány, egy királyfi, meg egy kicsit se hétköznapi szerkezet, a Pucerátor 2000 (legújabb modell). Ez a kicsit se hétköznapi szerkezet arra is képes, hogy a gonosz szerzetek fekete lelkét tisztára mossa..

  Banyamosoda
  bábos-énekes vásári komédia gyerekeknek
  A Láthatáron Csoport és a Marczibányi Téri Művelődési Központ előadása

  Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy fekete lelkű boszorkány, továbbá egy királylány, egy királyfi, meg egy kicsit se hétköznapi szerkezet, a Pucerátor 2000 (legújabb modell). Ez a kicsit se hétköznapi szerkezet arra is képes, hogy a gonosz szerzetek fekete lelkét tisztára mossa. Például a boszorkányokét! Persze, ez nem megy olyan könnyen… Kell hozzá ez is, az is – a mélyen tisztelt publikum, vagyis a tiszta lelkű gyerekek segítsége többek között. Hogy aztán sikerül-e a fekete lelkű boszorkány lelkét fehérre mosni – no, ezt csak az tudja meg, aki megnézi az előadást!

  Szereplők: Feuer Yvette, Ivák Bence, Manyasz Erika
  Rendező: Markó Róbert

  Az előadás vásári komédiai elemeket és tárgyanimációt egyaránt használó interaktív gyerekelőadás dalokkal és élő hangszeres játékkal.

  Ajánló


  Földes László Hobo 75. születésnapja kapcsán 2021. november 20-án, a Papp László Budapest…

  Az utóbbi évek legsikeresebb rapprodukciója augusztus 22-én visszatér a Füredi SunCity színpadára.  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016