• Program


    Banyamosoda

    Banyamosoda

    Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy fekete lelkű boszorkány, továbbá egy királylány, egy királyfi, meg egy kicsit se hétköznapi szerkezet, a Pucerátor 2000 (legújabb modell). Ez a kicsit se hétköznapi szerkezet arra is képes, hogy a gonosz szerzetek fekete lelkét tisztára mossa..

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. május 1. vasárnap, 11:00

    Banyamosoda
    bábos-énekes vásári komédia gyerekeknek
    A Láthatáron Csoport és a Marczibányi Téri Művelődési Központ előadása

    Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy fekete lelkű boszorkány, továbbá egy királylány, egy királyfi, meg egy kicsit se hétköznapi szerkezet, a Pucerátor 2000 (legújabb modell). Ez a kicsit se hétköznapi szerkezet arra is képes, hogy a gonosz szerzetek fekete lelkét tisztára mossa. Például a boszorkányokét! Persze, ez nem megy olyan könnyen… Kell hozzá ez is, az is – a mélyen tisztelt publikum, vagyis a tiszta lelkű gyerekek segítsége többek között. Hogy aztán sikerül-e a fekete lelkű boszorkány lelkét fehérre mosni – no, ezt csak az tudja meg, aki megnézi az előadást!

    Szereplők: Feuer Yvette, Ivák Bence, Manyasz Erika
    Rendező: Markó Róbert

    Az előadás vásári komédiai elemeket és tárgyanimációt egyaránt használó interaktív gyerekelőadás dalokkal és élő hangszeres játékkal.

    Ajánlatunk


    vígjáték két részben

    Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

    Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

    Ajánló


    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

    Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

    Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016