• Program


    BARBRA STREISAND! - és én? - Kozma Orsi koncertje

    BARBRA STREISAND! - és én? - Kozma Orsi koncertje

    Kozma Orsi éppen öt évvel ezelőtt mutatta be a Fesztivál Színházban Woody és a swing című produkcióját nagy sikerrel, most pedig az idén nyolcvanegy éves Barbra Streisand karakterét idézi meg, amelyben saját zenekara mellett a veszprémi Mendelssohn Kamarazenekar és Szabó Kimmel Tamás színművész lesz segítségére.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 17. vasárnap, 19:00

    Barbra Streisand kis jazzklubokban kezdte immár hetedik évtizede tartó páratlan karrierjét. Dolgozott Benny Goodman zenekarával és énekelt Miles Davis előtt a Village Vanguard apró pódiumán. Innen indult a világhír felé.

    „Énekes színésznő”, mondta magáról mindig, és bár többnyire elsőbbséget adott a színészi munkának, folyamatosan készített lemezeket. Popzenei sikerei mellett mindvégig megmaradt Leonard Bernstein, Michel Legrand és Stephen Sondheim dalai ihletett tolmácsolójának, de időről időre visszatért a jazz világába.

    Az utóbbi idők egyik legsikeresebb albumát Diana Krall zenei vezetésével és közreműködésével készítette, valamint újra fellépett a Village Vanguardban.

    Kozma Orsit és muzsikustársait ez az állandó zenei párbeszéd vonzotta leginkább, amikor megfogalmazták szándékukat, hogy a nagy előadó repertoárját a jazz irányából közelítik meg. Az esten elhangoznak a legnagyobb slágerek és korai ritkaságok éppúgy, mint a legendás partnerekkel előadott duettek, amelyekben a sztárvendég, Szabó Kimmel Tamás működik közre.

    Streisand utánozhatatlan, éppen ezért nem is cél az utánzás. Kozma Orsi zenei egyéniségére szabva, saját értelmezésben tárja elénk a bámulatos énekesnő dalainak legjobbjait.

    Közreműködik:
    Kozma Orsi – ének
    Cseke Gábor – zongora
    Hárs Viktor – basszusgitár, bőgő
    Fehér Géza – gitár
    Dennert Árpád – szaxofon
    Berdisz Tamás – dob, ütőhangszerek

    valamint a Mendelssohn Kamarazenekar (művészeti vezető, koncertmester: Kováts Péter)

    Vendég: Szabó Kimmel Tamás

    Ajánlatunk


    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    Ajánló


    Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

    MŰVÉSZETEK HÁZA GÖDÖLLŐ Helyszín: Színházterem Esemény kezdése: 2024. 05. 02. (csütörtök) 19.00 Jegyár: Kedvezményesen 04.21-ig 7.900 Ft utána 8.900 Ft

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016