Gyere el képzésünkre és tanuld meg a barbecue-készítés mesterségét az alapoktól, a professzionális szintig, melyben Nagy Iván és Tamási Péter lesznek a segítségedre!
Nincs aktuális előadás
Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!
Utolsó előadás dátuma: 2024. május 4. szombat, 7:00
A kurzus két fő részből áll, melyek egymással párhuzamosan zajlanak. Elkészítünk egy komplett KCBS verseny bbq produkciót (csirke, sertésoldalas, Boston butt, marhaszegy),
és ezzel párhuzamosan a Ti segítségetekkel füstre kerül egy hobby (lakossági) bbq menüsor hazai beszerzésű húsokból, hogy az otthoni sütéseitek is tökéletesen sikerüljenek.
Ezáltal látszik a kontraszt, a két megvalósítás között és lehetőség nyílik a professzionális eszközök, fűszerek, és technikák kipróbálására, elsajátítására,
valamint az egyik legfontosabb elemre, az ízprofil megismerésére.
Témakörök: bevezetés a bbq világába, előkészítés, eszközök, Hot&Fast vs. Low&Slow, húsválasztás, trimmelés, injektálás, tűz managment, csomagolás, készültség ellenőrzése, versenydobozok felépítése, kóstolás, melegen tartás, köretek, és minden felmerülő kérdés megválaszolása
Az előadás a Miskolci Nemzeti Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciója.
Chioggiában a férfiak többsége a halászatból él. Hónapokat töltenek el a tengeren, míg otthon a nők aggódva várják őket. Ki a férjét, ki a szerelmét, ki a vőlegényét, esetleg a testvérét, s olyan is van, aki meg csak úgy általában várja… a férfiakat.
Az volt a Vízöntő kora.
Az volt az önfeledt szabadság, a tánc, a dal kora. De az volt a vietnámi háború kora is.
A felesleges katonásdié és az értelmetlen, kegyetlen halálé...
A Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok 40 éve állít emléket az 1335-ös visegrádi királytalálkozónak, a középkori Európa egyik legfontosabb eseményének. E három…
Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00
tétel a kosárban
összesen:
Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!