• Program


    BEETHOVEN, A SZIMFANATIKUS - A HETEDIK

    BEETHOVEN, A SZIMFANATIKUS - A HETEDIK

    2020-ban Beethoven születésének 250. éves jubileumától hangos a zenei világ. Vajon kimaradhat-e ebből a Vízizene? A válasz egyértelmű: képtelenség! A tavaszi sorozat a szimfonikus Beethovenre fókuszál.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. február 19. szerda, 18:30

    2020-ban Beethoven születésének 250. éves jubileumától hangos a zenei világ. Vajon kimaradhat-e ebből a Vízizene? A válasz egyértelmű: képtelenség! A tavaszi sorozat a szimfonikus Beethovenre fókuszál. A műsor szerkesztője és vezetője, Eckhardt Gábor zongoraművész a partitúra hangjai mögé kalauzolja a közönséget, hogy mintegy Beethoven fejébe költözve, együtt követhessük az alkotás folyamatát. A zenei program egyben izgalmas, interaktív zenetörténeti kalandozást is ígér képben, szövegben és hangokban, - könnyedén és humorosan.

    Ajánlatunk


    A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

    Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    Ajánló


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    JOHANNES BRAHMS: Változatok egy Haydn-témára, op. 56 RICHARD STRAUSS: d-moll burleszk zongorára és zenekarra *** HECTOR BERLIOZ: Rómeó és Júlia,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016