• Program


  Békási Mozi Esték: Elmentek otthonról

  Békási Mozi Esték: Elmentek otthonról

  A szerelmespár Sonia és Franck meghívja barátait Sonia öntelt apjának luxusszállodájába, Brazíliába. És ha már a paradicsomban vannak, Franck szeretné megkérni Sonia kezét, de ehhez meg kell szereznie az apa jóváhagyását is – de ilyen barátokkal kinek kell ellenség? Egy csapásra vad partihangulat kavarja fel az előkelő, békés üdülőhely csendes állóvízét.

  Békási Mozi Esték: Elmentek otthonról
  (szinkronizált francia vígjáték, 93 perc, 2015)

  A szerelmespár Sonia és Franck meghívja barátait Sonia öntelt apjának luxusszállodájába, Brazíliába. És ha már a paradicsomban vannak, Franck szeretné megkérni Sonia kezét, de ehhez meg kell szereznie az apa jóváhagyását is – de ilyen barátokkal kinek kell ellenség?
  Egy csapásra vad partihangulat kavarja fel az előkelő, békés üdülőhely csendes állóvízét. Amikor a csapat férfi tagjai könnyű kalandok reményében kirándulást terveznek az esőerdő mélyére, Sonia apja váratlanul a fiatalokra sózza öreg, ám nagyszájú anyját útitársnak, elvégre mi baj történhetne?

  Ajánló


  SZÉTTÉPVE zenés szembenézés SZABÓ KIMMEL TAMÁSSAL KONCERTSZÍNHÁZ

  Dewey Finn, a munkanélküli rockzenész, a barátja neve alatt helyettesítő tanári állást vállal…

  AZ ÉN SZTORIM - őszinte beszélgetések elismert vendégekkel, tabuk nélkül, kötetlenül. Előtérben a…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016