• Program


    Békavári Uraság és barátai
    8

    Békavári Uraság és barátai

    Egy ember, ez esetben Varangy változásáról szól a mese. Negatív, majd pozitív irányú változásáról. És a barátairól, Vakondról, Borzról és Vízipatkányról, akik ezt nem tűrik sokáig. Ellenszenvet éreznek iránta, majd összefogva megmentik eltévelyedett barátjukat.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. május 20. szombat, 11:00

    Egy ember, ez esetben Varangy változásáról szól a mese. Negatív, majd pozitív irányú változásáról. És a barátairól, Vakondról, Borzról és Vízipatkányról, akik ezt nem tűrik sokáig. Ellenszenvet éreznek iránta, majd összefogva megmentik eltévelyedett barátjukat. Mellettük ott vannnak a Vad Erdő állatai, a Menyétek, akik Varangy kastélyát és vagyonát is maguknak akarják. Szóval ez a mese a barátságról szól, arról, hogy ha valamelyikünkkel elszalad a ló, mindannyiunk számára egyértelműen rossz irányba téved az élete, kötelességünk figyelmeztetni, és megóvni őt, mielőtt baj történne.

    Szereplők:

    Bábinszki Ágnes
    Bencze Mónika
    Herein János
    Mészáros Pancsa
    Sóvári Csaba Olivér
    Szilner Olivér
    Zádori Szilárd

    Ajánlatunk


    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa, Philip Catherine, eminens szaxofonosa, Bert Joris és legkarakteresebb énekese, David Linx egyesíti erőit, hogy egy, az Európai Hidak számára összeállított programmal nyűgözze le a közönséget.

    Ajánló


    Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016