• Program


    Belau - Hien - Maluridé
    2

    Belau - Hien - Maluridé

    Egy izgalmas este vár benneteket a Várkert Bazár Öntőház udvarán, ahol egyszerre három különleges electronica előadó áll majd színpadra.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. július 8. szombat, 20:00

    Program:
    19:00-19:30 – Maluridé
    19:45-20:30 – Hien
    20:45-21:45 – Belau

    A nemzetközi zenei színtéren is egyre ismertebb Belau az elmúlt években komoly sikereket ért el két koncepcionális albumával. Az Európa-szerte sokat koncertező zenekar első számú célja továbbra is az, hogy a modern egyén számára menedéket adhasson, ahol a hallgató önmagába és a gondolataiba merülhet, zenéjük segítségével. A formáció öt éves fennállása során számos határon túli sikert könyvelhetett el, ez idő alatt több, mint 200 koncertet adtak 25 országban, és olyan neves nemzetközi fesztiválokon játszottak eddig, mint a Primavera, az Electric Castle, a Eurosonic, vagy az amerikai SXSW. Az elmúlt években olyan komolyabb rádiók játszották dalaikat, mint a BBC Radio 1, a Triple J vagy a KEXP, és olyan nemzetközi médiumok írtak róluk elismerően, mint a Billboard, a Clash Music, a The Line of Best Fit, vagy a Rolling Stone. A Belau első lemeze 2017-ben Fonogram-díjat kapott, eddigi kiadványaik több millió streamnél járnak.

    Légies vokálok, friss textúrák és minimalista alapok – Hien eklektikus zenei identitását sok különböző hangzásvilág befolyásolta, az elektronikától a soulon át a keleti stílusokig. A vietnámi-magyar származású énekesnő 15 évesen kezdte zenei pályafutását. Kiadott két pop albumot, fellépett Kim szerepében a Miss Saigon musicalben és több koncertet is adott európai, ázsiai és amerikai nagyvárosokban. Karrierje során elnyerte a Glamour „Az év nője” díját és a Viva Comet díjat is. Hien „Bloom” című albuma 2021-ben egy kreatív utazás végeredményeként jelent meg, bemutatva életét vietnámi-magyar bevándorló fiatalként, aki Magyarországról az Egyesült Államokba költözött egy új kezdet reményében, mindeközben megújítva művészi identitását.

    A Maluridé formáció 2020 tavaszán alakult, jelenlegi felállásban 2022 tavaszától zenélnek együtt. A zenekar alternatív zenei műfaja a pop, és elektronikus zene alapjaira épül, ugyanakkor lírikus, szövegközpontú ének szólamaikkal a klasszikus harmóniák eszköztárából is válogatnak. A Telekom Electronic Beats 2022-es SZELEKTOR pályázatán bekerültek a pop kategória legjobb 10 dala közé, jelenleg a Hangfoglaló Program 2023-as évad támogatott produkciója.

    Early bird: 2.900 Ft.; Elővétel: 3.500 Ft.; Normál: 3.900 Ft.; VIP: 9.500 Ft.

    Esőnap: 2023.07.15. péntek
    Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

    Ajánlatunk


    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ajánló


    A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016