• Program


    Belső Krisztián

    Belső Krisztián

    Mi a köze a pókernek a versíráshoz? Milyen a költő, ha alanyi? Hogy lehet kijönni egy teljesen bedőlt lakáshitelből? Miért hagyja abba az írást egy költő tizenöt évre? Miért kezdi újra? Van-e értelme a jövőre gondolni?

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 2. hétfő, 19:30

    Monodráma: Peer Krisztián, kedvenc kortárs költőm bőrébe bújva. Versek és történetek egybefűzésével az alanyiság határainak elmosása.
    Előadja: Balla Attila

    Hossza: 60 perc

    Ajánlatunk


    A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

    A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

    Tartson velünk egy igazi házibuliba!

    Ajánló


    Tóth-Vajna Zsombor a fiatal magyar historikus régizenészgeneráció kiemelkedő tehetségű tagja, karmester és a régi billentyűs hangszerek specialistája: orgona-, csembaló-, fortepiano-…

    Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016