• Program


    Ben Lamar Gay Ensemble (US)

    Ben Lamar Gay Ensemble (US)

    LaMar Gay dalszerzői és előadói géniusza magába szippantja a hallgatót: dús bariton énekhangja mellett orgonát, balafont, kornettet és citerát is megszólaltat a repertoárban, ám a hangzások és hangulatok szinte zavarbaejtő gazdagsága egy pillanatra sem hígítja fel zenei víziójának tömörségét.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. október 29. szombat, 20:00

    Ben Lamar Gay Ensemble (US)

    Közreműködik:
    Ben LaMar Gay - kornett, szintetizátor, ének
    Will Faber - gitár, ének
    Matt Davis - tuba, ének
    Tommaso Moretti - dob

    Ha a jazznek vannak 21. századi látnokai, Ben LaMar Gay biztosan közéjük tartozik. Posztmodern trubadúr-zenéjében szülővárosa, Chicago blues- és jazzhagyománya ugyanúgy benne van, mint az Alabamában töltött gyerekkori nyarak gospelje, az urbánus hip-hop vagy épp a brazil tropicália, de ott vibrál benne Prince, D’Angelo és a Radiohead is, hogy a kísérleti zaj- és drónzenét ne is említsük. Nem véletlen, hogy 2021-es lemeze, az Open Arms to Open Us napjaink legfontosabb amerikai jazzkiadójánál, az International Anthemnél jelent meg. LaMar Gay dalszerzői és előadói géniusza magába szippantja a hallgatót: dús bariton énekhangja mellett orgonát, balafont, kornettet és citerát is megszólaltat a repertoárban, ám a hangzások és hangulatok szinte zavarbaejtő gazdagsága egy pillanatra sem hígítja fel zenei víziójának tömörségét.

    Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
    Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
    Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
    Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

    Ajánlatunk


    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

    Ajánló


    Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016