• Program


    Bencs estek - Többszemközt: Horváth László Attila

    Bencs estek - Többszemközt: Horváth László Attila

    Október 30. 19 óra
    Többszemközt: Horváth László Attila

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. október 30. kedd, 19:00

    Horváth László Attila, a Móricz Zsigmond Színház (többek között) Jászai Mari-díjas művésze lesz Kováts Dénes vendége október 30-án, kedden 19 órától a Bencs Villában a Többszemközt c. sorozat soron következő estjén. Szerepformálásról, szerepálmokról, a színészi lét szépségeiről és nehézségeiről is beszélgetnek majd.
    A színpadon volt már gyilkos bíboros, orvos, tanító, katona, mulató nőnek öltözött sztárja, főpincér, borbély, a fiával egyazon nőbe szerelmes apa, vidéki munkanélküli és grófi inas, Bethlen Gábor, I. Lipót, II. Fülöp, Lear király, Kreón, Sarastro, Peer Gynt, Hanta, és Dani kacsa.
    A Többszemközt című beszélgetős esteken Kováts Dénes élő mélyinterjúi részesei lehetnek az érdeklődők, melyek során a házigazda érdekes és érdemes vendégeket faggat életükről, munkásságukról, nem kerülve ki a nehéz és a humoros helyzeteket, az életpálya csúcsait és mélységeit sem. Így lesz ez Horváth László Attila esetében is, aki 32 éve tagja színházunknak.

    Ajánlatunk


    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    musical két részben

    Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy kiállítás képei című zongoraciklus 21. századra hangolt feldolgozásával ünnepli - az Emerson, Lake & Palmer és Tomita Iszao verziói után így teremtve egy saját változatot a 19. századi remekműből ütőhangszerekre és elektronikára, DJ Bootsie közreműködésével.

    Ajánló


    GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016