• Program


    Bencs estek: Többszemközt - Széles Zitával
    2

    Bencs estek: Többszemközt - Széles Zitával

    Gyermekkori álma vált valóra azzal, hogy színész lett. 2001-ben az a vágya is teljesült, hogy a Móricz Zsigmond Színház társulatához tartozzon. Kedvenc műfaja a tragikomédia, fontosnak tartja a humort.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. október 12. kedd, 17:30

    Többszemközt Széles Zitával

    Széles Zita Fehérgyarmaton született, az általános iskolát viszont már Dunakeszin kezdte, de a szíve vissza-visszahúzta szülőföldjére. A nyíregyházi színház bűvkörébe színművészeti főiskolásként került, amikor megnézte a Szász János rendezte Ványa bácsit. Olyannyira magával ragadta az előadás, hogy ezt követően többször látta, a budapesti Katona József Színház Kamrájában is. Innen eredeztethető titkolt álma, hogy a nyíregyházi társulat tagja legyen. Az álmok sokszor válnak valóra: a diploma után egy évvel, 2001-ben Tasnádi Csaba igazgató szerződtette, s a már felújított színházépületben kezdte itteni pályáját. Az idén húszesztendős jubileumát, társulati tagságát ünnepelheti a Móricz Zsigmond Színház kedvelt művésze.

    Október 12-én a Többszemközt estek házigazdája, Kováts Dénes szerepeiről, a színpadi- és színészlét örömeiről és nehézségeiről, szerepekről, anyaságról és a színház varázsáról is faggatja majd vendégét.

    Az előadás időtartalma 1 óra.

    Kedves Nézőink!

    Amennyiben problémát észlelnek jegy- vagy bérlet online vásárlása során, kérjük, próbálják meg az oldal elérést egy másik böngésző felületről, vagy a jegy.hu oldalon lévő bal alsó sarokban található chat-ablakot vegyék igénybe!

    Ott azonnal segítséget nyújtanak a probléma elhárításában!

    Köszönjük együttműködésüket és megértésüket!

    Ajánlatunk


    Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

    A Szent István Bazilika műemlék Angster-orgonája kizárólag a pénteki esti orgonakoncerteken szólal meg. A változatos program gazdag zenei éléményeket kínál, a hangversenyek előadói Liszt-díjas, Érdemes Művész és Junior Príma-díjas orgonaművészek, illetve elismert operaénekesek és hangszeres művészek, akiknek a közreműködése garantálja az előadások magas színvonalát.

    Az Özvegy Karnyóné Az előadás során erre is fény derül!

    Ajánló


    Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016