• Program


    Benkó Dixieland Band koncert

    Benkó Dixieland Band koncert

    Az 1957-ben alakult Benkó Dixieland Band idén ünnepli 66. születésnapját. A legendás zenekar a világon az egyik legjobb, Magyarországon a legnépszerűbb jazz együttes, már első lemezük aranylemez lett. Hazai fesztiválok és versenyek győztesei, számos kitüntetést mondhatnak magukénak.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. június 3. szombat, 20:00

    Az 1957-ben alakult Benkó Dixieland Band idén ünnepli 66. születésnapját.

    A koncerten ennek az elmúlt 66 évnek, a „66-os útnak” a főbb állomásait eleveníti majd fel a zenekar a legnépszerűbb dallamaikon keresztül. Az est sztárvendége a Hot Jazz Band vezetője, illetve trombita- és bendzsóművésze, a Kossuth-díjas Bényei Tamás lesz, akivel a zenekar több évtizede ápol rendkívül jó baráti kapcsolatot.

    A Benkó Dixieland Bandet 1957-ben a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas  Benkó Sándor (klarinét) alapította, aki 2015-ben bekövetkezett haláláig a zenekar vezetője maradt. Halála után az együttes klarinétosa Dennert Árpád lett.

    A legendás zenekar a világon az egyik legjobb, Magyarországon a legnépszerűbb jazz együttes, már első lemezük aranylemez lett. Hazai fesztiválok és versenyek győztesei, számos kitüntetést mondhatnak magukénak. Koncertjeiken tízezres hallgatóság előtt olyan világsztárokkal dolgoztak már együtt, mint pl. az amerikai Milt Jackson, Freddie Hubbard, Al Grey, Buddy Tate, Joe Newman, Buddy Wachter, Henry Questa, Joe Muranyi, Eddy Davis, Cynthia Sayer, Harry Sweet Edison, Albert Nicholas, Wild Bill Davison, vagy az európai Chris Barber, Kenny Ball, Huub Janssen, Acker Bilk, és még sokan mások.

    A koncert közel 120 perc egy szünettel.

    Közreműködők
    Nagy Iván, zenekarvezető, harsona, ének
    Szalóky Béla, trombita
    Dennert Árpád, klarinét
    Gáspár Pál, bendzsó
    Csikós Miklós, bőgő
    Kovacsevics Gábor, dobok
    Nagy Iván, zongora

    Sztárvendég: Bényei Tamás

    Ajánlatunk


    zenés átirat két részben

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

    Ajánló


    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016