• Program


    BEST OF GESZTI koncert

    BEST OF GESZTI koncert

    Geszti Péter 2021-ben visszatér csapatával a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 25. szerda, 20:00

    Best of GESZTI - koncert
    Vendégek: Istenes Bence, Csobot Adél

    NEM ADOM FEL!
    2020 a veszteségek éve volt mindannyiunk számára. Ideje, hogy végre felszabaduljunk a zene örömteli energiája által, és újra együtt énekelhessük, hogy "Nem adom fel!" (Geszti Péter)

    JÓKEDVÜNK NYARA VISSZATÉR - GESZTIVEL
    Rapülők, Jazz+Az, Gringo Sztár, Létvágy... Geszti Péter, a sokoldalú előadóművész és fantasztikus zenészekből álló csapata minden generációnak tud újat– és persze régit is –mutatni. Az igényes jazztől a stadionrepesztő rapslágerekig sokféle izgalmas produkcióval lepi meg közönségét 2021-ben is.

    BEST OF GESZTI 2021 - ÚJ SHOW, ÚJ DALOK, ÚJ SZEREPLŐK
    A megújított Best of Geszti a legsikeresebb Rapülők, Jazz+Az, Gringosztár és Létvágy dalokat sűríti ütős produkcióba, vizuális izgalmakkal, két nagyszerű, új énekesnővel és a Jazz+Az kiváló muzsikusaival.

    A 2020-ban írt új Geszti dalok közül három is bekerült a friss programba, amelyben meglepetésként plusz egy népszerű Rapülők dal is helyet kapott. A show pedig újabb, nagy derültséget kiváltó virtuális online kapcsolással egészült ki.

    JOBB FORMÁBAN MINT VALAHA
    Geszti 2017-ben kétszer is megtöltötte a Budapest Arénát, 2018-ban a paloznaki Jazz Piknik nagyszínpadán 5000 embernek szerzett felejthetetlen estét, 2020-ban pedig a Jazz+Az csapatával tért vissza az Arénába, elsöprő sikerrel. 2020 előtt évi harminc vidéki nagykoncerten is dobta fel a szórakozni vágyók estéit, Komáromtól Hajdúszoboszlóig, Pannonhalmától Kecskemétig. Tavaly augusztusi margitszigeti koncertjén 3000 ezer jegyvásárló bulizta magát jókedvűre a Nagyszínpad nézőterén.


    2021. augusztus 25. szerda 20:00 (esőnap: augusztus 26.)

    Ajánlatunk


    Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van. De, az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája.

    Ajánló


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016