• Program


  BEST OF GESZTI koncert

  BEST OF GESZTI koncert

  Geszti Péter 2021-ben visszatér csapatával a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra.

  Best of GESZTI - koncert
  Vendégek: Istenes Bence, Csobot Adél

  NEM ADOM FEL!
  2020 a veszteségek éve volt mindannyiunk számára. Ideje, hogy végre felszabaduljunk a zene örömteli energiája által, és újra együtt énekelhessük, hogy "Nem adom fel!" (Geszti Péter)

  JÓKEDVÜNK NYARA VISSZATÉR - GESZTIVEL
  Rapülők, Jazz+Az, Gringo Sztár, Létvágy... Geszti Péter, a sokoldalú előadóművész és fantasztikus zenészekből álló csapata minden generációnak tud újat– és persze régit is –mutatni. Az igényes jazztől a stadionrepesztő rapslágerekig sokféle izgalmas produkcióval lepi meg közönségét 2021-ben is.

  BEST OF GESZTI 2021 - ÚJ SHOW, ÚJ DALOK, ÚJ SZEREPLŐK
  A megújított Best of Geszti a legsikeresebb Rapülők, Jazz+Az, Gringosztár és Létvágy dalokat sűríti ütős produkcióba, vizuális izgalmakkal, két nagyszerű, új énekesnővel és a Jazz+Az kiváló muzsikusaival.

  A 2020-ban írt új Geszti dalok közül három is bekerült a friss programba, amelyben meglepetésként plusz egy népszerű Rapülők dal is helyet kapott. A show pedig újabb, nagy derültséget kiváltó virtuális online kapcsolással egészült ki.

  JOBB FORMÁBAN MINT VALAHA
  Geszti 2017-ben kétszer is megtöltötte a Budapest Arénát, 2018-ban a paloznaki Jazz Piknik nagyszínpadán 5000 embernek szerzett felejthetetlen estét, 2020-ban pedig a Jazz+Az csapatával tért vissza az Arénába, elsöprő sikerrel. 2020 előtt évi harminc vidéki nagykoncerten is dobta fel a szórakozni vágyók estéit, Komáromtól Hajdúszoboszlóig, Pannonhalmától Kecskemétig. Tavaly augusztusi margitszigeti koncertjén 3000 ezer jegyvásárló bulizta magát jókedvűre a Nagyszínpad nézőterén.


  2021. augusztus 25. szerda 20:00 (esőnap: augusztus 26.)

  Ajánló


  Carlo Goldoni: Mirandolina vígjáték Rendező: Vladimir Anton

  Justin de Jager koreográfiájával született meg a végtelen mozdulatsorból álló, hipnotikus látványjáték Carried…

  A történet középpontjában Garance, a gyönyörű színésznő áll, és négy férfi, akik mind…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016