• Program


  Aktuális előadások


  Ezzel az élménnyel most egy nem mindennapi versenyautó motorjának léphet oda a résztvevő! Mind a közel 300 lóerő csak arra vár, hogy megzabolázza őket az újdonsült pilóta. Erre persze egy profi instruktor tanácsai állnak rendelkezésre a jobb első ülésből. Rendkívül jól kezelhető a BMW AC Schnitzer versenyautó, így a résztvevő egy elméleti oktatás és autóval való pár perces ismerkedés után bátran belevághat a Driftelés fortélyainak elsajátításába, a megvásárolt idő erejéig.

  A BMW E46-os a negyedik generációja a 3-as sorozat kompakt-középkategóriás autóinak. Gyártása 1998-ban kezdődött, amikor is leváltotta az akkor kifutó E36 modellt.

  Fontos információk

  Helyszín: Mogyoród, Kerektó utca

  A versenyautóban eltöltött idő 25 perc. Emellett a program tartalmaz 10 perc elméleti oktatást is.

  A program 1 fő autóvezetését tartalmazza.

  A program során a versenyautót minimum B kategóriás jogosítvánnyal rendelkező személy vezetheti!

  A helyszín jellegét tekintve szívesen várjuk a rokonokat, barátokat. Érdemes fényképezőgéppel, illetve kamerával érkezni.

  Extrém időjárási körülmények között a program elmarad, de természetesen lehetőséget biztosítunk másik időpont egyeztetésére. 

  Ajánló


  Ahogy a flódniban az alma, dió, mák és szilva, úgy élt egymás mellett…

  A deepWORK a klasszikus jóga alapjaira épülő, dinamikus, intenzív, ugyanakkor egyszerűen követhető mozdulatsorokból…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016