• Program


  Boribon és a 7 lufi Pagony-Füge Produkció

  Boribon és a 7 lufi Pagony-Füge Produkció

  Boribon és a 7 lufi
  Előadja: Rezes Judit és Szabó Győző   több

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: február 19. vasárnap, 10:30

  Egy esős napon Boribon hét színes lufit kap Annipannitól: pirosat, narancsot, sárgát, zöldet, világos- és sötétkéket, no meg egy lilát...

  Marék Veronika szeleburdi kis mackóját hatvan éve imádják a picik szerte a világon. A kicsattanó öröm, a kontrollálhatatlan düh és egy tál meleg pogácsa épp olyan velejárója a Boribon meséknek, mint a pici gyerekek életének. A 7 lufi a veszteség első megtapasztalásáról, és a végtelen boldogságról szól, amit most Rezes Judit és Szabó Győző, nagyobbik fiúk közreműködésével dolgoznak színpadra. A színész-pár színpadra álmodja a népszerű könyv szereplőit és elmeséli történetüket.

  Az előadás mellett játszósarokkal várjuk a kicsiket, továbbá saját farsangi maszkodat dekorálhatod ki különféle mintákkal, dekorpapírokkal.

  Öltözz be! Jelmezeden szerepeljen legalább egy szín Boribon 7 lufija közül... vagy akár hozz egy lufit magaddal a mesében szereplő szín szerint! Kreativitásodért fánkkal kedveskedünk!

  Az előadás megtekintése 1 éves kortól ajánlott.

  Zenei munkatárs: Szabó Mihály Simon

  Ajánlatunk


  A Se itt, se ott egy igazi komédia, melyet Esztergályos Cecília 80. születésnapjára, jutalomjátékul tűz műsorára az Újszínház.

  Európa kulturális fővárosa hivatalos programja keretében április 15-én a Veszprém Arénában kerül megrendezésre az Ez az a nap! 2023. Az eseményen a világszerte ismert Michael W. Smith mellett színpadra lép Oláh Gergő, az Új Forrás és a Hanna Projekt.

  Ajánló


  „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

  Pazar látvány, lebilincselő történet, epikus zene: a modern videojáték ma már igazi mestermű, ami sokszor egymástól távoli tudományágak képviselői precíz…

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016