• Program


    Bozsik Yvette Társulat: Varázscirkusz
    2

    Bozsik Yvette Társulat: Varázscirkusz

    A szereplők neve sokaknak ismerős Mozart talán legkedveltebb operájából, A varázsfuvolából, de hogy ezúttal soha nem látott trükköket és mutatványokat látunk a Bozsik Yvette Társulat sokoldalú művészeitől, az egészen biztos: újra itt a Varázscirkusz!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. március 26. vasárnap, 15:00

    Bozsik Yvette Társulat: Varázscirkusz
    Táncjáték gyerekeknek - Mozart A varázsfuvola című operája alapján

    Korosztály: 5-12 év

    Te már hallottál az állatidomár Éj királynőjéről? És a légtornász Taminóról? De az eseményekbe minduntalan beavatkozó kétbalkezes bohócról, Papagenóról, vagy cserfes kedveséről, a kötéltáncos Papagenáról már egészen biztosan meséltek a szüleid... A szereplők neve sokaknak ismerős Mozart talán legkedveltebb operájából, A varázsfuvolából, de hogy ezúttal soha nem látott trükköket és mutatványokat látunk a Bozsik Yvette Társulat sokoldalú művészeitől, az egészen biztos: újra itt a Varázscirkusz!

    Kereken másfél évtizede, 2007-ben mutatta be először a Bozsik Yvette Társulat A varázsfuvola látványos, emberpróbáló akcióit továbbgondoló, szigorúan a gyerekek képzeletére és gondolkodására szabott verzióját, a cirkusz egyszerre mágikus és titokzatos közegébe elképzelt Varázscirkuszt. Nem kell fejszámoló művésznek lennünk ahhoz, hogy rájöjjünk: azok a fiatalok, akik akkor ámulva nézték a táncművészek által bemutatott cirkuszi trükköket, ma már a saját gyerekeiket hozzák magukkal a színházba, hogy ők is könnyed, mégis színvonalas és szórakoztató bevezetést kapjanak az előadás akrobatikus világába. A Kossuth-díjas rendező-koreográfus, Bozsik Yvette részben új szereposztásban, új elemekkel feldúsítva veszi most elő a régi sikerdarabot: a történet szerint az utazó vándorcirkusz tagjai Sarastro, a nagy varázsló palotájában kapnak fellépési lehetőséget. Ők persze minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy kedvében járjanak ennek a fura alaknak, aki azonban a fiatal szerelmeseket újabb és újabb próbatételek és kihívások elé állítja. Sarastro mindent bevet: az akciódús történetben a varázsló átváltoztatja a szereplőket, akik mintha torz tükörképükkel szembesülnének a pazar látványvilágú színpadon, de az Éj királynője felveszi vele a harcot...

    Előadják:
    a Bozsik Yvette Társulat és vendégtáncosai

    Alkotók:
    díszlet: Khell Zsolt, Vati Tamás
    jelmez: Berzsenyi Krisztina
    fény: Pető József
    kreatív producer: Iványi Marcell
    koreográfus-asszisztens: Soós Erika
    rendező-koreográfus: Bozsik Yvette

    Rendező: Müpa

    Ajánlatunk


    Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

    Ajánló


    Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

    Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a…

    Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016