• Program


    Buborék Együttes GYEREKNAPI KONCERT - Interaktív Show Buborék Bercivel
    4

    Buborék Együttes GYEREKNAPI KONCERT - Interaktív Show Buborék Bercivel

    Ha szeretnéd meglepni gyermekedet egy maradandó élménnyel, és egy fergetegeset bulizni együtt, akkor a BUBORÉK KONCERTEN a helyed!
    A koncerten ott lesz Buborék Berci is, aki nem csak táncolni, bolondozni fog a gyerekekkel, hanem a koncert végén fotózkodni is!

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. május 28. vasárnap, 16:00

    A Buborék együttes 2005-ben alakult gyerekzenekar, amely saját szerzeményű dalaival nem csak szórakoztatni szeretne, hanem zeneileg és szövegeiben is magas színvonalra törekszik és célja, hogy a legkisebbek is igényes zenét hallgathassanak. Szövegviláguk - játékos formában - a gondolkodó „kisemberekhez” szól, akiket ugyanúgy minden érdekel, mint a nagyokat. Dalaik nem csak szórakoztatnak, segítenek a gyermekeknek a tanulásban és a körülöttük lévő világ megértésben. A Buborék együttes interaktív műsora kitekintés a világra a gyerkőcök szemével.

    A zenekar koncertjeit rengeteg zene, tánc, humor, játék és mozgás fűszerezi. Interaktív fellépéseiken a szülők és gyerekek együtt táncolnak, számolnak, vonatoznak, ugrándoznak és énekelnek az együttessel. Cél, hogy mindenki ugyanúgy élvezhesse az előadást és ne legyenek unatkozó gyerekek.

    Az együttes számára fontos, hogy a gyermekek a koncerteken – amellett, hogy jól érzik magukat – tanuljanak is. Ezt segíti a sok közös éneklés, a játékok és a mozgás a fellépések közben. A koncert nem csak a kicsiknek élmény, a bátrabb szülőket is bevonják a műsorba! A közös játék alól senkinek sincs kibúvó! Kicsiknek és nagyoknak, gyerekeknek és szüleiknek, az egész családnak remek lehetőség, hogy belopják a mókát és a játékosságot a mindennapjaikba

     

    Helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

    A belépés 1 éven aluli gyermekek számára ingyenes.

    Ajánlatunk


    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Ajánló


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016