• Program


  Aktuális előadások


  Négy évszakos hadjárat a csapatért! - Az új csapatépítési tematika egy játékos,látszólag vicces, ugyanakkor nagyon komoly stratégiai gondolkodást igénylő projekt. A 60-90 perces menetek során a játékosoknak különleges körülmények között kell odafigyelni társaikra és megállniuk helyüket. A buborék, amelyet a játékosok magukra öltenek, megakadályozza a közvetlen kommunikációt. A verbális kommunikáció helyét a gesztusok, a metanyelv veszi át. Hogyan közvetíthető az információ úgy, hogy nem a beszéd a legfontosabb közlési mód? Hogyan tudnak a csapattagok egyszerre saját magukra, csapattársaikra, az ellenfélre és a végrehajtandó feladatra is figyelni a különleges körülmények között?

  Kizárólag csoportoknak szervezzük.


  1. Adj, kiráky, katonát!
  Az Adj király katonát klasszikus játék ötletére épített játékban kézfogás nélkül kell zárni a falat, hogy az ellenfél ne tudjon áttörni rajta.

  2. Légvár, vagy buborék?
  Az ügyességre építő játékban, hamar kiderül ki az, aki csak a levegőbe beszél, aki légvárat épít, de nem tud megfelelni a csapatkövetelményeknek. A komolyság itt nem tényező. A csapattagok bukfencet, agy fejen állást kell, hogy bemutassanak. A légvárépítők büntető feladatokat hajtanak végre. Megmutathatják, hogyan megy a bukfenc, vagy a tigrisugrás!

  3. Buborék bowling
  Az ellenfél csapata feláll, mint a bábuk, a másik csapatnak van két „gurítása” (meghatározott távolságról, meghatározott sávban közéjük fut). Hányat borít fel? Tarol? Nem csak az erő, a taktika is számít!

  4. Bubi buborék
  Ebben a játékban kiderül, ki lesz a Joker a csapatban. A szumo bajnokságot imitáló játékban minden csapat meghatározott számú tagot delegál, akik összemérik erejüket. Az győz, aki felülkerekedik. Győzelmével ő lesz a csapat aduásza!

  A program indulási helye és időpontja: High-Tech Sportok Bázisa 1. 
  09.00-17.00 óra között, előre egyeztetett időpontban.
  Programidő: 2 óra
  Nehézségi szint: 2.- kezdő
  Létszám: 8-30 fő
  Korhatár: 8-99 év

  Ajánló


  A deepWORK a klasszikus jóga alapjaira épülő, dinamikus, intenzív, ugyanakkor egyszerűen követhető mozdulatsorokból…

  "Az a másfél négyzetméternyi terület, ami a matracod, és az a másfél óra,…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016