• Program


  Buda Vára - Buda világhírű látnivalói egy könnyed sétában
  3

  Buda Vára - Buda világhírű látnivalói egy könnyed sétában

  A Budai Várséták csapatával minden nap azon dolgozunk, hogy látogatóinknak megmutassuk a Várnegyed csodáit. Buda Vára című programunkon körbesétáljuk a Várhegy leghíresebb látnivalóit, mint a Budavári Palota, a Sándor-palota, a Karmelita épületegyüttes, a Mátyás-templom, vagy a Halászbástya, miközben lélegzetelállító panorámában gyönyörködünk.

  Aktuális előadások  A további időpontok megtekintéséhez kattintson ide!(13)

  Felkutatunk kevésbé ismert gyöngyszemeket is, mint a Dísz tér vagy az Úri utca házai között megbúvó barokk paloták és középkori díszes kereskedőházak. 

  INDULÁS: 1014 Budapest, Szent György tér, Budavári sikló állomása
  ÉRKEZÉS: 1014 Budapest, Szentháromság tér, Halászbástya

  IDŐTARTAM: 90 perc

  Jó tudni:

  Buda Vára című sétánk útvonala nem akadálymentesített. Programunk során lépcsőkön, és macskaköves, szűk utcákon is közlekedünk. Kérjük, ezt vegye figyelembe a jelentkezéskor.

  A programot pontosan a meghirdetett időpontban kezdjük, a későket nem áll módunkban megvárni. Köszönjük megértését!

  Programunk rossz időjárás esetén is elindul.

  Az oldalon közzétett fotók, szöveges tartalmak, valamint a Budai Várséták programelemei és sétái során elhangzó előadások szerzői jogi védelem alatt állnak, amelyek jogtulajdonosa a Várkapitányság Nonprofit Zrt. A jogtulajdonos engedélye nélkül tilos azokat részben vagy egészben akár eredeti, akár átdolgozott formában rögzíteni, többszörözni, nyilvánosan előadni vagy a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni, harmadik személynek továbbadni. Jogsértés esetén a Várkapitányság Nonprofit Zrt. megteszi a szükséges intézkedéseket és megindítja a vonatkozó jogszabályok szerinti eljárásokat.

   

  Ajánló


  Jöjjön el Budapest egyik legújabb és izgalmas tematikus sétájára, amelyen bemutatjuk a középkori…

  Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016