• Program


    Budapest Galéria Varróworkshop a Bagázzsal

    Budapest Galéria Varróworkshop a Bagázzsal

    Készíts neszesszert vagy scrunchie-t a Bagázs társadalmi vállalkozásával, a Shancoval!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 6. szombat, 15:00

    Készíts neszesszert vagy scrunchie-t a Bagázs társadalmi vállalkozásával, a Shancoval! A varróworkshopra minden érdeklődőt szeretettel várunk és minden eszközt biztosítunk, nem szükséges semmilyen előzetes tudás. A program a DePART Collective Ha mindenki meghallaná - A holnap ellenállásának roma archívumai c. kiállításának kapcsolódó eseménye. Bővebb információ

    A Shancoról:
    A Shanco egy társadalmi vállalkozás. Maga a szó esélyt jelent, a névválasztás pedig nem véletlen, hiszen lehetőséget ad a dányi romatelepen élő nőknek az önálló pénzkeresésre, és arra, hogy munkatapasztalatot szerezzenek, amivel később könnyebben boldogulnak munkakereséskor is. Ráadásul kicsit kiszakadnak a hétköznapi gyerek-házimunka-főzés köréből!
     
    A Bagázs missziója:
    Mi a Bagázsnál egy olyan igazságos társadalomért dolgozunk, ahol romák és nem romák egyenlő esélyekkel érhetik el a céljaikat.
     
    Az egyesület célkitűzése:
    A Bagázs Közhasznú Egyesület célja, hogy egyenlőbb Magyarországot építsünk, amelyben romák és nem romák közötti különbségek csökkenni tudnak és mindenki felelősséget vállal annak érdekében, hogy esélykiegyenlítést biztosítson azok számára, akik - különösen roma etnikai hovatartozásuk, vagyoni helyzetük vagy lakóhelyüknél fogva - születésüktől kevesebb lehetőséghez férnek hozzá.
    A romák egyenlősége érdekében egy komplex programstruktúrát működtetünk két Pest megyei település, Bag és Dány romák lakta település részein, ahol kiképzett önkéntesek bevonásával közvetlenül dolgozunk helyben élő minden korosztállyal és a velük dolgozó állami ellátórendszer szereplőivel.
    A Bagázs programjaival egyidőben két szinten szeretnénk hatást elérni.
    Egyrészről az egyénre, családjára és a helyi közösségre, helyben dolgozó intézmények munkatársaira hatunk, annak érdekében, hogy lokálisan és egyéni életútban tartós változást tudjunk elérni.
    Másodszor a helyi szinten beazonosított problémákat és rendszerszintű hiányosságokat felismerve rávilágítunk ezekre a problémákra és megismertetjük őket az ország többségi társadalmával valamint a szakmai, jogi és kommunikációs lehetőségek kiaknázásával minél nagyobb nyilvánosságot adunk az esélykiegyenlítés útjában álló akadályok bemutatásának.
     
    Az eseményen kép-, és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Budapest Galéria a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@budapestgaleria.hu címen bármikor visszavonhatja.

     

    Ajánlatunk


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

    Ajánló


    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016