• Program


  BUDAPEST KLEZMER BAND 30 éves jubileumi és lemezbemutató koncert

  BUDAPEST KLEZMER BAND 30 éves jubileumi és lemezbemutató koncert

  2020-ban 30 évesek lettünk. A jubileumi évfordulónkra nagy terveink voltak, szerettünk volna budapesti nagykoncerten és nemzetközi fellépésen is együtt ünnepelni közönségünkkel. Bár az élet alaposan átírta a forgatókönyvünket, a klezmer zene rajongóinak és három évtizede kitartóan velünk együtt szórakozó barátainknak elkészítettük ezt az albumot.

  Aktuális előadások  BUDAPEST KLEZMER BAND 30 éves jubileumi és lemezbemutató koncert

  A Klezmer koncert vendégei:
  Tompos Kátya
  Szinetár Dóra
  Dunai Tamás
  Habetler András
  Fesztbaum Béla

  Különleges csemegét kínálunk: A lemezen szereplő dalokat eddig még sosem rögzítettük, csak koncertjeink látogatói hallhatták időnként élőben. Most örömmel gyűjtöttük össze ezeket a számunkra nagyon fontos darabokat 30 éves jubileumi ajándékként.

  Jávori Ferenc „Fegya”, zenekarunk alapító vezetőjének és zeneszerzőjének szerzeményeit és átiratait jórészt olyan művésztársakkal együtt szólaltatjuk meg, akikkel az elmúlt pár évtizedben már találkozhattak a zenekarunk által képviselt, sokrétű, jellegzetesen Kárpát-medencei hangulatú klezmer világát kedvelők. Meglepetésként pedig olyan vendégművészeket is felkértünk közreműködésre, akikkel eddig még nem volt közös felvételünk.” /Jávori Ferenc „Fegya”

  Új időpont!
  2021. július 01. csütörtök 20:00 (esőnap: július 02.)

  Ajánló


  Geszti Péter, Kozma Orsi, Váczi Eszter, Behumi Dóri, Dés László és az eredeti…

  Bangó Margit világhírű cigány- és magyarnóta-énekes 70. születésnapja alkalmából, egy utolsó nagykoncertre készül…

  Igazi örömzene vígszínházi színészektől! Ez a A GRUND - vígszínházi fiúzenekar!  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016