• Program


  Budapest tetejéről Makkosmáriára

  Budapest tetejéről Makkosmáriára

  Újra gyalogtúrára hívlak Benneteket, ezúttal Budapest legmagasabb pontjáról Makkosmáriára barangolunk. Az út végig árnyas, kellemes, lejt Makkosmária felé.

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: július 24. vasárnap, 14:00

  Budapest tetejéről Makkosmáriára

  A kirándulás végén vár minket a Makkosmáriai Angyalok Királynéja templom az erdő szélén, ahol aznap este orgonakoncert lesz. A koncert nem része a barangolásnak, de úgy fogunk érkezni, hogy ha szeretnél, ott tudsz maradni és meg tudod hallgatni a koncertet.

  Felfedezzük a megújult Normafát: milyen fejlesztések történtek az elmúlt években, még mit terveznek, kik azok a híres emberek, akik szerettek ide járni, és megismerjük a környék sportmúltját is. Kiindulópontunk a Normafa, majd Budapest legmagasabb pontjának érintésével megkezdjük az ereszkedést Makkosmáriára. Az 527 méteren álló János-hegyi Erzsébet kilátóból megunhatatlan a fantasztikus panoráma a fővárosra és környékére.
  Normafán lesz idő meginni egy italt vagy enni egy fagyit/rétest/lángost, ha szeretnéd.
  A Makkosmáriai templomnál a réten le tudunk ülni, lehet piknikezni, érdemes hozni ételt, italt és egy plédet, arra az esetre, ha minden pad foglalt lenne.
  Szokás szerint egyszer egyszer mesélek arról, hogy merre járunk, vagy mit látunk vagyis lesz túravezetés és rövid idegenvezetés is.

  Egyéb költség: ha maradsz a koncertre, adomány a templomban a koncert után
  Találkozó 21-es, 21A vagy 212-es busz Normafa gyermekvasút megálló 14:00 órakor
  Térkép: https://goo.gl/maps/9NztVv1hCvVsuT2K7
  Utazás egyénileg.
  Gépkocsival érkezők figyelmébe! Az autót a Széll Kálmán tér környékén érdemes hagyni. A Széll Kálmán térről indul a 21-es vagy a 21A busz. Hétvégén első ajtós felszállás! A kirándulás vége Budakeszin lesz, onnan a 22-es buszcsaláddal érhető el a Széll Kálmán tér (elsőajtós felszállás).
  Barangolós ügyeleti telefonszám egy órával a program kezdése előtt: 70/2676445
  A Makkosmáriai templomban tartott koncert nem része a barangolásnak. A szervezők fenntartják maguknak a jogot a program megváltoztatására, elhalasztására. A koncert 18:00 órakor kezdődik.
  A templomig a túra kb. 7 km, onnan a buszmegállóig még 2 km. Szintemelkedés a János-hegyi kilátó közvetlen közelében van, a kilátó felé. Egyébként sík vagy lejt az út.
  Makkosmáriáról meg fogom mutatni az utat Budakeszire a buszhoz mindenkinek, akár maradsz a koncerten, akár nem.

  Általános szerződési feltételeket és az Adatvédelmi és Adatkezelési szabályzatot itt találod:
  Adatvédelem: https://drive.google.com/file/d/17E9qWU9Yf9q0ROudqk4HKHDC6RQjpSqi/view?fbclid=IwAR2k0Y9F8Igzo8nmjNgxETRM36nI72Mf036Y2MuojXBMpJNjKUyB7l-t01A
  ÁSZF: https://drive.google.com/file/d/1jxY3jpH8Lb5AKSdmnUO-i7Sg5PO0v_5a/view?fbclid=IwAR1FNKHih8UXEJibkHCNDGduys0nteI14XF9iZlk5SqhfJf3MR9Bdxz08Hg
  Légy szíves olvasd el!

  Túracipő (zárt cipőt érdemes felvenni), feltöltött mobiltelefon, elegendő folyadék, ennivaló legyen nálad és persze egy kis kitartás, no meg a jókedv se maradjon otthon.
  FONTOS! Elegendő mennyiségű folyadék legyen nálad. Nap és kullancs elleni védelemre is gondolj!

  Egyéb tudnivalók:
  A programok füstmentesek, kérlek, hogy a találkozási ponttól a program végéig ne gyújts rá, köszönöm szépen. Részvétel saját felelősségre. A programváltozás jogát fenntartom!
  A barangolást rossz idő esetén is megtartom.

  A programra az aznap érvényben lévő járványügyi szabályok vonatkoznak! Ezek betartását kérem minden résztvevőtől.
  Kérdés esetén írj a hello@barangolobk.hu címre vagy üzenj a facebook.com/barangolobk oldalon a Messengeren.

  Legyél Te is Barangoló!

  Ajánlatunk


  Bő húsz évvel első nagylemezének megjelenése után végre Magyarországon is fellép a Kings Of Convenience nevű norvég popduó, és ez igazi szenzáció, hiszen az akusztikus populáris zene egyik legnagyobb hatású, legjobb 21. századi művelőjéről van szó.

  Ajánló


  Ezen a Padláson "Ég és Föld között" minden megtörténhet, akárcsak a mesékben. Egy fiatal tudós megszállottan dolgozik szuperintelligens számítógépén, és…

  A „Gyöngyhajú lány balladája” című musical egy fiatal lány felnőtté válásán, első nagy szerelmi csalódásán keresztül idézi meg a Balaton…

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016