• Program


    BUDAPESTI BEMUTATÓ - CSIPKERÓZSIKA • Pécsi Balett
    5

    BUDAPESTI BEMUTATÓ - CSIPKERÓZSIKA • Pécsi Balett

    Bozsik Yvette A hattyúk tava után ezúttal gyerekeknek készített táncelőadást a Pécsi Balett felkérésére. Elképesztően színes látványvilág, bájos és humoroskarakterek elevenítik meg Csipkerózsika klasszikus történetét a Pécsi Balett előadásában, mely csodás családi programot ígér. Felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt garantált a tartalmas szórakozás, igényes kikapcsolódás.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. március 7. szombat, 11:00

    BUDAPESTI BEMUTATÓ - CSIPKERÓZSIKA 
    Pécsi Balett

    Bozsik Yvette A hattyúk tava után ezúttal gyerekeknek készített táncelőadást a Pécsi Balett felkérésére. Elképesztően színes látványvilág, bájos és humoroskarakterek elevenítik meg Csipkerózsika klasszikus történetét a Pécsi Balett előadásában, mely csodás családi programot ígér. Felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt garantált a tartalmas szórakozás, igényes kikapcsolódás. A Csipkerózsika balett történetében a hercegkisasszony egy gonosz tündér átka miatt megszúrja az ujját, százéves álomba szenderül, és vele az egész királyi udvar. Sokan próbálják megközelíteni a sűrű erdővel benőtt kastélyt, de hiába próbálkoznak a bolond, kétbalkezes kérők. Csak az a herceg jut át rajta, aki a száz év leteltével csókjával felébreszti Csipkerózsikát. Csajkovszkij gyönyörű zenéjével, Bozsik Yvette nagyszerű koreográfiájával, Cziegler Balázs látványos díszletével, Berzsenyi Krisztina szépséges jelmezeivel várják a gyerekközönséget a Pécsi Balett táncművészei, akik ismét megmutatják sokrétű tehetségüket, a táncban rejlő humor varázsát.

    A produkció a Pécsi Balett Nonprofit Kft. és a Pécsi Nemzeti Színház Nonprofit Kft. együttműködésében, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

    Király: Szabó Márton
    Királyné: Kócsy Mónika
    Aurora: Karin Iwata
    Orgonatündér: Szécsi Theodóra
    Carabosse: Ujvári Katalin Harangozó-díjas
    Carabosse kísérői: Koncz Péter, Varga Máté
    Udvarmester: Molnár Zsolt Harangozó-díjas
    Kérők: Matola Dávid, Koncz Péter, Varga Máté, Szendrői Bence
    Tündérek: Bozsányi Liliána, Frank Edina, Kis Jana Luca, Pintér Rebeka/Rónaki Nina
    Herceg: Balogh Csongor
    Cica: Kis Jana Luca
    Csizmás kandúr: Matola Dávid
    Piroska: Frank Edina
    Farkas: Koncz Péter

    Zeneszerző: Pjotr Iljics Csajkovszkij
    Jelmeztervező: Berzsenyi Krisztina
    Díszlettervező: Cziegler Balázs
    A koreográfus asszisztense: Krausz Alíz Harangozó-díjas, Krizsán Dániel
    Próbavezető: Kovács Zsuzsanna, Szabó Márton
    Koreográfus: Bozsik Yvette Kossuth-díjas Érdemes művész

    Fotó: Portrait Maffia

    Ajánlatunk


    A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak felszámolásáért. Gazdag, dallamos muzsikájukban a pánafrikai hagyományokat a kortárs popdalokat idéző stílusjegyekkel ötvözik.

    A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Ajánló


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

    Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet…

    Koncertszerű operaelőadás három felvonásban, két szünettel, olasz nyelven

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016