• Program


    Budapest@Play 10. Színházi Olimpia - PlayOn! Fesztivál
    5

    Budapest@Play 10. Színházi Olimpia - PlayOn! Fesztivál

    Landesbühnen Sachsen; Platypus Theater Berlin (Németország)
    Budapest@Play
    Városfelfedező játék kiterjesztett valósággal

    Helyszín: Kolibri Színház előcsarnoka, majd szabadtér
    Nyelv: angol
    60 perc
    14+

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. május 19. péntek, 17:30

    A polgárok részvételére van szükség ahhoz, hogy a város élhetőbbé váljon. Amolyan földmérőként – Kafka: A kastély című műve alapján – a közönség egy digitális “mérőeszközzel” jár a városban adatgyűjtés céljából. Az út az okos városhoz vezet: Milyen a város körülöttem? Milyen szerepet játszom benne? 
    A köztér digitális technikával történő szemlélete újraértelmezi a helyeket, kafkai helyzetekbe hozva játékossá avatja a nézőt. Járd be a város tereit, mintha egy virtuális színház színpada lenne! A Budapest@Play-ben egy interaktív történet főszereplőjévé válhatsz. 

    Egyszemélyes városi séta, melynek hossza 60 perc/résztvevő, a megvásárolt jegyek egy órás időintervallumra szólnak. Négy percenként indulhat egy-egy néző, adott esetben rövid várakozási időre is számíthatunk. Kényelmes, az időjárásnak megfelelő öltözék, valamint gyaloglásra alkalmas, zárt cipő viselése ajánlott. A programot enyhe eső esetén is megtartjuk.

    Az előadáshoz szükséges technikai eszközöket a színház biztosítja. 

    Író:  Robert Griess 
    Rendező: Dirk Neldner,  Johanna Jäger
    Játéktervező: Sven Ehrentraut
    Koreográfia: Wagner Moreira
    Dramaturg: Kerstin Weiß

    Ajánlatunk


    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

    Ajánló


    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016