• Program


    Budapesttől Jeruzsálemig - a 100 Tagú Cigányzenekar és a Sabbathsong Klezmer Band közös koncertje

    Budapesttől Jeruzsálemig - a 100 Tagú Cigányzenekar és a Sabbathsong Klezmer Band közös koncertje

    Váltsa meg belépőjegyét kényelmesen otthonról, online, kezelési költség nélkül a fonixinfo.jegy.hu oldalon keresztül!  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. november 15. csütörtök, 19:00

    A legjobb hazai cigányprímásokból és muzsikusokból álló 100 Tagú Cigányzenekar 30 fős kamarazenekara és a „több mint klezmert” – a tradicionális kelet-európai klezmertől a modern izraeli slágerekig – játszó idén 20 éves Sabbathsong Klezmer Band közös koncertje során egy nagy utazáson vehetünk részt: Budapestről indulva Románián és Ukrajnán keresztül jutunk el egészen Jeruzsálemig, közben kísérőnk maga a zene lesz.

    A zenei utazás során felcsendülnek többek között magyar zeneszerzők dalai, majd egy román hórán, jiddis dalon és egy ukrán kolomeykén keresztül megérkezünk Jeruzsálembe, így az út végét jól ismert izraeli dallamokkal zárjuk. A ráadásban pedig a méltán világhírű klezmer-musicalből, a Hegedűs a háztetőn-ből hallhatunk részleteket a két kitűnő zenekar egyedülálló feldolgozásában.

    Ajánlatunk


    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Ajánló


    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

    GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

    A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016