• Program


    Budavári Palotakoncert 2020 - Operett Gála - Találkozások
    9

    Budavári Palotakoncert 2020 - Operett Gála - Találkozások

    A Budavári Palotakoncert a zenés színház nagy nyári ünnepe, immár hét esztendeje! 2020-ban is a Hungarikumok közötti egyetlen színházi műfaj, a magyar operett a műsor főszereplője.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 8. szombat, 20:30

    Két kerek évforduló ad jó alapot a látványos előadás összeállításához: 150 éve született Lehár Ferenc, akinek műveit, elsősorban A víg özvegyet folyamatosan játsszák a világ nagy operaszínpadai is, valamint 60 éve hunyt el Huszka Jenő, akiről kevesen tudják, hogy ő írta az első, külföldön is hatalmas sikert arató magyar operettet, a Bob herceget. A Palotakoncert műsorában természetesen e két darabból is felcsendülnek részletek, de a két komponista más népszerű és kevésbé ismert dallamai is elhangzanak a Budapesti Operettszínház sztárszólistái előadásában; fellép Fischl Mónika, Bordás Barbara, Lukács Anita, Lévai Enikő, Kiss Diána, Kalocsai Zsuzsa, Szendy Szilvi, Bojtos Luca, a műfaj koronázatlan királynője, Oszvald Marika, Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, Vadász Zsolt, Ninh Duc Hoang Long, Dénes Viktor, Laki Péter, valamint két kolozsvári vendégművész, Hary Judit és Fülöp Márton, valamint bemutatkozik a lehengerlően virtuóz technikájú Jávorkai Brothers, akik Ázsiában már valóságos szupersztárnak számítanak. A gálaműsorban - melynek zenei vezetője Pfeiffer Gyula, rendezője pedig Bori Tamás - az Operettszínház hatalmas, 80 tagú szimfonikus zenekara és 16 fős balettkara is fellép. A produkciót magas színvonalú színpad-, hang-, fény-, és pirotechnika, valamint meglepetések teszik még felejthetetlenebbé! Idén a nézők az Oroszlános udvarban zajló felújítások miatt megfordított lelátón ülnek majd, a színpad átkerül közvetlenül a bejárat mellé, háttérben a Budai Vár csodálatosan megvilágított kupolájával, megtartva így a helyszínen és az augusztus 20-i televíziós közvetítés során is az exkluzív élményt.

     

    A VIP belépőjegy megvásárlásával nézőink részt vehetnek a szünetben és a gálát követően tartott fogadáson.

    Ajánlatunk


    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

    Ajánló


    Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016