• Program


    BWG – Balaton Wine & Gourmet Fesztivál / 4 napos bérlet
    2

    BWG – Balaton Wine & Gourmet Fesztivál / 4 napos bérlet

    Szeptember 21 - 24. között ismét Balaton Wine & Gourmet. A balatoni régió gasztronómiájának legjelentősebb képviselői, több mint 50 étterem és borászat mellett idén Franciaország és Argentína kulináris különlegességeit mutatja be a látogatóknak a régió legnagyobb gasztronómiai fesztiválja.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 28. szerda, 11:00

    Balaton Wine&Gourmet

    Szeptember 21 - 24. között ismét Balaton Wine & Gourmet. A balatoni régió gasztronómiájának legjelentősebb képviselői, több mint 50 étterem és borászat mellett idén Franciaország és Argentína kulináris különlegességeit mutatja be a látogatóknak a régió legnagyobb gasztronómiai fesztiválja. Családi programok, ingyenes kóstolók, szakmai workshopok és Michelin-csillagos séfek exkluzív élményétkezései várják a vendégeket az ország egyik legszebb rendezvényhelyszínén, Veszprémvölgy varázslatosan szép természeti környezetében.

     

    A minőségi ételeknek és italoknak szentelt négy napos ünnepen a balatoni régió gasztronómiai csúcsszereplői, több mint 50 étterem és borászat mellett összesen mintegy félszáz izgalmas program közül lehet válogatni: szabadtéren nagyszínpadi étel- és ital bemutatók ingyenes kóstolókkal, borszakmai élménysátor, az egykori jezsuita templom lélegzet elállító atmoszférájú belső tereiben pedig mesterkurzusok és vezetett kóstolók, valamint hazai és nemzetközi séfek élményétkezései is várja a látogatókat: ínyenceket, baráti társaságokat, családokat, szakembereket, azaz mindenkit, aki a gasztronómia szerelmese. 

    A Balaton Wine & Gourmet a Veszprém-Bakony-Balaton régió kulináris öröksége, borászati hagyományai és étkezési kultúrájának egyre izgalmasabb jelene mellett ezúttal is vendégül lát két gasztronómia nagyhatalomnak számító nemzetet. Idén Franciaország, valamit Argentína konyhája és italkultúrája mutatkozik be. 

    A nagyszínpadon bor-, champagne-, konyak-, armagnac-, calvados-, valamint sajt-, sütemény- és asado bemutató, amelyeket ingyenes kóstoló követ. De tango és sanzon előadás, argentin filmek kerekasztal beszélgetéssel egybekötött vetítése és francia divatshow is szerepel a tervek között.

    A nagyközönségnek szóló ingyenes előadások mellett élményétkezéseken, workshopokon és vezetett kóstolókon keresztül is ízelítőt kínál a rendezvény a francia, az argentin és természetesen a hazai gasztronómiából, mindezt egyedülálló programhelyszínén, a jezsuita rend által a 18. században épített templombelsőben. 

    A különleges térben argentin szőlőfajtákat bemutató mesterkurzus, burgundi-, champagne-, konyak-, armagnac- és calvados vezetett kóstolók, yerba mate tea szeánsz, Michelin-csillagos vacsorák, ötfogásos  argentin, valamint francia menüsort és borpárosításokat kínáló étkezések is helyet kapnak. Csakúgy, mint azok a párbajok, amelyeken Argentína és Franciaország Malbec-, majd pedig Tokaj és Sauterne édes borai között folyik majd a nemes vetélkedés. 

     

    Ajánlatunk


    Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    Ajánló


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

    Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016