• Program


  Caminos • FlamenCorazónArte Táncszínház

  Caminos • FlamenCorazónArte Táncszínház

  Mi lenne, ha egyszer elrepülhetnénk úgy, hogy úti célunk kiválasztásakor, azt is eldönthetnénk, hogy időben előre vagy hátra szeretnénk haladni, és hogy kinek az útja keresztezze a miénket? Ha ennek a lehetőségét egyszer feltalálják, akkor ez az időgép valahol már most is… van? Egyáltalán, melyik az a másodperc, amely a múltat a jövőtől elválasztja? Pirók Zsófia flamenco táncelőadásával olyan utazásra…  több

  Bármerre járjak is, a helyet, a kultúrát, az arcokat, a pillanatokat már örökre viszem tovább magammal. Az élmények velem jönnek, épp úgy, ahogy a múltat is magunkkal visszük. Ami ma a jelenem, holnap a múltammá válik. De melyik másodperc az, mely a kettőt elválasztja?

  Mi lenne, ha el tudnánk utazni, nemcsak egy mediterrán vidékre, hanem az úti cél kiválasztásakor eldönthetnénk azt is, hogy időben előre vagy hátra szeretnénk haladni, és hogy kinek az útja keresztezze a miénket? Ha ennek a lehetőségét egyszer feltalálják, akkor ez az időgép valahol már most is… van?

  Pirók Zsófia flamenco táncelőadásával olyan utazásra hív, melyben a megállók helyszínének csakis a képzeletünk szabhat határt. Időben, térben és kultúrák közt utazhatunk, miközben mások útjai keresztezik a miénket, de akár saját magunkkal is találkozhatunk egy másik korszakban. Ön hova venne jegyet?

  Ha kifelé figyelünk, azt érezhetjük állandó korlátokkal szabdalják a sorsunkat, de ha befelé figyelünk, érezzük meg igazán, hogy a belső utazás lehetősége: végtelen.Tánc:

  Lippai Andrea

   

  Pirók Zsófia

   

  Ajtai Krisztina  Zene

   

  Gitár: Alex Torres

   

  Ütőhangszerek: Tar Gergely

   

  Hegedű: Szirtes Edina Mókus

   

  Klarinét: Cserta Balázs

   

  Zongora: Révész Richárd

   

  Vendégművész: Tompos Kátya  Fény: Pető József

   

  Jelmez: Molnár-Madarász Melinda, Pirók Zsófia

   

  Díszlet: Pirók Péter

   

  Rendező: Bakos-Kiss Gábor, Pirók Zsófia


  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016