• Program


    Caramel akusztik

    Caramel akusztik

    Tavaly augusztus 20-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon adott különleges koncertet, idén a Városmajorba tér vissza hozzánk az ország immár tizennégy éve egyik legkedveltebb énekes előadója, Caramel!

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 7. szombat, 19:30

    Molnár Ferenc Caramelnek a zenélés mindig is a lételeme volt, saját szerzeményeivel, demóival végig járta a nevesebb kiadókat, ahol sorra elutasító választ kapott. A fordulat 2004-ben következett be a TV2 Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba, aminek azóta is töretlen népszerűségnek örvendő kiemelt szereplője.
    A hazai könnyűzenei előadók, zeneszerzők szűk élmezőnyének tagja, Facebook rajongótábora több mint 400,000 főből áll, dalait 100 milliónál többször töltötték le YouTube-on és egyéb internetes felületeken.

    Az elmúlt években több tehetségkutató műsorban mentorként, zsűritagként véleményezte az elhangzott dalokat. 2017-ben A Dal című Eurovíziós dalválasztó műsor zsűritagjaként vállalt szereplést.

    2017-es Caramel 7 című album dupla platinalemez lett, 2018-ben pedig elsőként kapta meg az újonnan alapított Máté Péter-díjat a könnyűzene területén végzett kiemelkedő munkásságáért.
    Az utóbbi időkben dalszerzőként és szövegíróként is egyre markánsabb eredményeket ér el, mint például a 2019-es Dal című műsor győztes és negyedik helyezett dalának esetében.

    Ajánlatunk


    A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti be 80. életévét.

    A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

    Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron amerikai dobos.

    Ajánló


    Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos…

    Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az…

    A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016