• Program


    Carson Coma

    Carson Coma

    A Carson Coma rockzenekar 2023. augusztus 18-án a Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadán ad koncertet!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 18. péntek, 20:30

    Carson Coma
    Vendég: Jazzbois

    A Bóna Zsombor, Fekete Giorgio, Gaál Péter, Héra Barnabás, Jónás Attila és Kun Bálint alkotta formáció 2018-ban alakult, eddig három nagylemezt adtak ki, legutóbb a Digitális/Analóg címűt. Az együttes az Immunissá válunk, a Pók vagy a Kék Hullám Kemping című dalokkal vált a hazai zenei élet első számú fiatal gitárzenekarává.

    Koncertjeikkel bejárták az egész országot, felléptek a legnagyobb hazai fesztiválokon, de a határon túl is láthatták őket. A társadalmi ügyekben is szerepet vállaló együttes 2022-ben az MTV EMA legjobb magyar előadónak járó elismerését Düsseldorfban vehette át, dobogós helyen szerepelt az RTL Év Embere díján, a mozgóképes világ iránti rajongásukról pedig a Magyar Klipszemléken szerzett díjaik adnak tanúbizonyságot.

    Idén augusztusban a tokaji közönség élőben is tanúja lehet, hogy a hat fiatal srác hogyan nyomja a rockot, és zenéjükkel hogyan sodorják magukkal a hallgatóságot.

    A Jazzbois egy fúziós jazz-hip hop trió Budapestről, Molnár Bencze – billentyű, Sági Viktor – basszusgitár, Czirják Tamás – dob felállásban. A Blunt Shelter Records-nál megjelent debütáló kiadványuk, a “Jazzbois Goes Blunt” hatalmas utat járt be hazai és nemzetközi vizeken egyaránt, felborzolva mind a jazz-hip-hop fúziójának kedvelőit, mind az új hullámos jazz mesterek hangzásvilágát. Munkásságukra több szerkesztő is felfigyelt, jelenleg is hallható egy kaliforniai mc-vel, Kid Abstrakt-al közös számuk, a “Jazz Rap“ playlisten, de a Soulection atyja, Joe Kay is gyakran pörgeti őket, sőt, a kortárs jazz egyik bástyájaként számontartott Brownswood kiadó listáján, illetve az ide köthető legendás worldwide.fm-en is több ízben voltak hallhatóak. A stream-eken túl pedig a fellépéseken keresztül lehet igazán érezni azt az elképesztő energiát, ami jellemzi közös hangzásvilágukat. Felejthetetlen zenei élményt nyújtanak minden egyes koncerten. Igazi, vérbeli zenészek.

    * Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

    Ajánlatunk


    Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

    Ajánló


    A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus,…

    Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos…

    Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016