• Program


    Chick Corea: The Spanish Heart Band

    Chick Corea: The Spanish Heart Band

    Chick Corea 43 évvel a legendás My Spanish Heart album megjelenése után ismét flamenco- és latin ritmusok által fűtött zenészekkel veszi körbe magát.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. július 1. hétfő, 20:00

    Amióta Chick Corea először játszott a spanyol flamenco gitáros legendával, Paco de Luciaval, elkötelezett rajongója a latin jazz zenének. Kezdve a modern-klasszikus “Spain” című szerzeményével, folytatva az első Return to Forever albummal, rajta a „Sometimes Ago / La Fiesta”.

    A madridi Jorge Pardo, aki Paco zenekarának eredeti tagja, szaxofonon és fuvolával csatlakozik, valamint Niño Josele, aki szintén Paco zenekarában játszott, az igazi flamenco gitárművészetet hozza a zenekarba. Michael Rodriguez trombitán, Steve Davis harsonán és kürtön játszik. A kubai Carlitos Del Puerto basszuson és a dobok mestere, Marcus Gilmore a gerince a ritmusszekciónak.

    A flamenco tánc feltörekvő csillaga, Nino de los Reyes biztosítja a lábak tűzijátékát.

     

    Ajánlatunk


    Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A Magyar Jazz Szövetség második elnöke kifogyhatatlan energiájú művész.

    A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa, Philip Catherine, eminens szaxofonosa, Bert Joris és legkarakteresebb énekese, David Linx egyesíti erőit, hogy egy, az Európai Hidak számára összeállított programmal nyűgözze le a közönséget.

    Ajánló


    Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron…

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

    Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016