• Program


  CHILL GARDEN Báró Maszkura: Poétás est

  CHILL GARDEN Báró Maszkura: Poétás est

  Az esti rendezvények előtt TÁRGY | KÍSÉRLETEK – Műtárgyséta a Róth Miksa Emlékházban. 5 műtárgy, amelyek látszólag nem kötődnek egymáshoz, mi most mégis hálót szövünk belőlük. A Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény tárgyai kilépnek a komfortzónájukból, és egy-egy fogalom köré szerveződve mutatkoznak be a közönségnek.

  CHILL GARDEN Báró Maszkura: Poétás est

  20.00 óra Műtárgyséta - 5 híres műtárgy

  Az esti rendezvények előtt TÁRGY | KÍSÉRLETEK – Műtárgyséta a Róth Miksa Emlékházban. 5 műtárgy, amelyek látszólag nem kötődnek egymáshoz, mi most mégis hálót szövünk belőlük. A Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény tárgyai kilépnek a komfortzónájukból, és egy-egy fogalom köré szerveződve mutatkoznak be a közönségnek. A Chill Garden programjaihoz kapcsolódva, művészeti programokra reflektálva kísérletet teszünk: szubjektív műtárgysétára hívjuk látogatóinkat, hogy együtt fedezzük fel a kiállítások rejtett hálózatait.

  20.30 Báró Maszkura Poétás estje

  A műsor egyaránt szól minden erre kíváncsi szemnek-fülnek és mindazoknak, akik szeretik a verset megzenésített formában is!
  Leginkább Ady Endre, József Attila, Arany János, Petőfi Sándor versek hallhatók.
   

  Programjainkat beltéren kizárólag azok látogathatják, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, és azt munkatársunknak belépéskor a személyi igazolvánnyal együtt felmutatják. Kiskorúak csak felnőtt kíséretében vagy védettségi igazolvánnyal látogathatják a rendezvényt.

  Ajánló


  Az utóbbi évek legsikeresebb rapprodukciója visszatér a Füredi SunCity színpadára.

  Aranyosi Péter humorista és Vida Péter színész-humorista a Miskolci gyökerek című közös műsorukban…

  Szent László a monda szerint Szög nevű lova patkójának nyomán vizet fakasztott a…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016