• Program


    CHILL GARDEN Zene - fény - irodalom

    CHILL GARDEN Zene - fény - irodalom

    Az esti rendezvények előtt TÁRGY | KÍSÉRLETEK – Műtárgyséta a Róth Miksa Emlékházban. 5 műtárgy, amelyek látszólag nem kötődnek egymáshoz, mi most mégis hálót szövünk belőlük. A Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény tárgyai kilépnek a komfortzónájukból, és egy-egy fogalom köré szerveződve mutatkoznak be a közönségnek.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. július 1. csütörtök, 20:00

    Chill garden Zene - fény - irodalom

    20.00 óra Műtárgyséta - téma: elismerés
    20.30 Irodalmi beszélgetés Ménes Attilával és Szőcs Petrával.

    MÉNES ATTILA (1961)
    író

    1985 óta rendszeresen publikál novellákat és  regényrészleteket, többek közt az ÉS, a Mozgó Világ, a Jelenkor és az Alföld folyóiratokban.
    A  „civil életben”  halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeket tanít, valamint a Sotéria Alapítványnál mentális betegségekben szenvedők részére tart irodalomterápiás foglalkozásokat.

    SZŐCS PETRA (1981)
    költő, filmrendező

    A 2000-es évek közepe óta publikál verseket a magyar nyelvterület fontosabb folyóirataiban, emellett többek között rövid prózákat és regényeket fordított német nyelvről.
    Irodalmi és filmrendezői munkáját egyaránt számos díjjal ismerték el.

     
    Programjainkat beltéren kizárólag azok látogathatják, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, és azt munkatársunknak belépéskor a személyi igazolvánnyal együtt felmutatják. Kiskorúak csak felnőtt kíséretében vagy védettségi igazolvánnyal látogathatják a rendezvényt.

    Ajánlatunk


    Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

    Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Ajánló


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) –…

    Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016