• Program


  CHILL GARDEN Zene - fény - irodalom

  CHILL GARDEN Zene - fény - irodalom

  Az esti rendezvények előtt TÁRGY | KÍSÉRLETEK – Műtárgyséta a Róth Miksa Emlékházban. 5 műtárgy, amelyek látszólag nem kötődnek egymáshoz, mi most mégis hálót szövünk belőlük. A Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény tárgyai kilépnek a komfortzónájukból, és egy-egy fogalom köré szerveződve mutatkoznak be a közönségnek.

  Chill garden Zene - fény - irodalom

  20.00 óra Műtárgyséta - téma: elismerés
  20.30 Irodalmi beszélgetés Ménes Attilával és Szőcs Petrával.

  MÉNES ATTILA (1961)
  író

  1985 óta rendszeresen publikál novellákat és  regényrészleteket, többek közt az ÉS, a Mozgó Világ, a Jelenkor és az Alföld folyóiratokban.
  A  „civil életben”  halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeket tanít, valamint a Sotéria Alapítványnál mentális betegségekben szenvedők részére tart irodalomterápiás foglalkozásokat.

  SZŐCS PETRA (1981)
  költő, filmrendező

  A 2000-es évek közepe óta publikál verseket a magyar nyelvterület fontosabb folyóirataiban, emellett többek között rövid prózákat és regényeket fordított német nyelvről.
  Irodalmi és filmrendezői munkáját egyaránt számos díjjal ismerték el.

   
  Programjainkat beltéren kizárólag azok látogathatják, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, és azt munkatársunknak belépéskor a személyi igazolvánnyal együtt felmutatják. Kiskorúak csak felnőtt kíséretében vagy védettségi igazolvánnyal látogathatják a rendezvényt.

  Ajánló


  Az Apáca show musicalt 2018-ban rajongásig megszerette a közönség, amikor Magyarországon először színre…

  Az új élet küszöbén Simonnak is kijár az, ami minden jobb sorsra érdemes…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016