• Program


  Aktuális előadások
  Conor McPherson: Eleven éjszaka
  Szkéné Nézőművészeti Kft.
  a Szkéné Színház és a Nézőművészeti Kft. közös előadása

  Egy magányos, ötvenötéves férfi telefonon keresztül próbál visszatalálni a gyerekeihez, akiket elhagyott, miközben vénségére beleszeret egy csapzott, szomorú kis prostituáltba, akit hirtelen felindulásból megmentett a stricije karmai közül.
  Egy hetvenéves férfi megpróbál dűlőre jutni elhunyt felesége emlékével, saját halálfélelmével és a házában eluralkodó káosszal.
  Egy negyvenéves, hajléktalan, lassú és túlérzékeny férfi, aki „mindig, mindenkihez képest le van maradva nyolc vagy tíz perccel”, virágágyásból lopott fehérrépákkal és ezoterikus idézetekkel próbál közel férkőzni azokhoz, akiktől biztonságot remél, és egy ágyat, ahol elalhat éjszakára. Egy pszichopata, szadista strici kalapáccsal és vámpírfogakkal riogatja a környezetét, miközben attól fél, hogy elveszíti az egyetlen embert, akihez valóságos kapcsolat fűzi.
  És a sok horzsolt, szeretetvágyó férfi között egy nem kevésbé horzsolt és szeretetvágyó utcalány egy pillanatra menedéket talál, aztán akaratlanul is felrobbantja e kompromisszumos, napról napra működtetett, de mégiscsak megszokott együttélést.                   

  Conor McPherson ünnepelt ír dráma- és forgatókönyvíró, darabjai számos díjat nyertek, a The Night Alive (Eleven éjszaka) 2013-ban elnyerte a New York-i színikritikusok díját a Legjobb Dráma kategóriában, műveit Londontól a Broadwayig számos színház tartja műsoron.

  Maurice.....................Fodor Tamás
  Tommy......................Mucsi Zoltán
  Aimee.......................Simkó Katalin
  Doc...........................Katona László
  Kenneth....................Kovács Krisztián

  Díszlettervező: Vereckei Rita
  Jelmeztervező: Vereckei Rita
  Dramaturg: Zsigó Anna
  Fordító: Totth Benedek
  Fény: Mervel Miklós
  Hang: Molnár Péter
  A rendező munkatársa: Hodászi Ádám
  Rendező: Koltai M. Gábor

  Ajánló


  Richard Willey a kormány egyik ambiciózus minisztere gáláns kalandra készül. Azt tervezi, hogy…

  „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le…

  Jegyvásárláskor kérjük vegye figyelembe, hogy az eseményre korhatár nélkül mindenkinek kell jegyet váltani.…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016