• Program


  Corvin Anim Premier

  Corvin Anim Premier

  A Corvin Rajziskola 2023-ban végzett animáció szakos diákjainak vizsgafilmjeinek vetítése.

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: október 1. vasárnap, 19:30

  A Corvin Rajziskola 2023-ban végzett animáció szakos diákjainak vizsgafilmjeinek vetítése.

  A Corvin Rajziskola és a Kettőspont Színház idén először szervez vetítést a 2023-ban végzett animációs diákok vizsgamunkáiból. Várunk sok szeretettel minden kedves nézőt, ismerőst, hozzátartozót, Corvin és más iskolák diákjait, filmkedvelőket, animáció-fanokat, amatőr és profi szakembert, és természetesen felvételizni kívánót 2023. október 1-én a Kettőspont Színház vetítőterében a 1092 Budapest, Ráday utca 39. fszt. 1. szám alatt.

  A vetítés három idősávban történik: 16.00, 18.00 és 19.30-kor.

  Ajánlatunk


  Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

  A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig egytől egyig slágerré váltak. Üde, életigenlő, egyszerre bájosan szórakoztató és mélyen humánus történet szeretetről, családról, összetartásról – és persze szerelemről. Igazi gyöngyszem!

  A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

  Ajánló


  Fiatal hőseink kóborlásuk során sok ellenséggel, de barátokkal, jóakarókkal is találkoznak – így például egy nemes lelkű művésszel, aki megtanítja…

  A Hooligans együttes 2023. december 28-án újra beveszi a Papp László Budapest Sportarénát, ahol egy látványos rock koncerttel kápráztatnak el…

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016