• Program


    Aktuális előadások



    Cotton Club Singers & Hot Jazz Band HANGOSFILM!
    Esőnap: augusztus 2.

    Az utóbbi két évben a Cotton Club Singers teltházakkal tért vissza korábbi zajos sikerei helyszínére a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra.

    2024-ben sem szakad meg a közel 20 éve nem látott produkciók sora. A Cotton Club Singers és a Hot Jazz Band a Margitszigeti Szabadtéri Színpad jóvoltából 20 év után ismét színpadra állítja egykori fergeteges koncertshow-ját, a Hangosfilm-et! A koncerten felidézik a hangosfilm megjelenésének korszakától napjaink legnagyobb filmslágereit a Hippolyt-tól a Muppet Show-n keresztül, Star Wars-ig.

    A közel 30 éves Cotton Club Singers, és a 40 esztendős Hot Jazz Band közös produkciója hangzásában, valamint látványában egyedülálló értéket képvisel.

    Bóbis László többszörös sztepptánc világbajnok, koreográfus és Aczél András rendező által megálmodott világ ad majd értelmet annak, hogy megférjen egymás mellett Kabos Gyula és Darth Vader is.

    A koncerten fellép:
    Szücs Gabi
    Kozma Orsi
    Fehér Gábor
    László Boldizsár
    &
    Zsédenyi Adrienn

    Koreográfus: Bóbis László többszörös sztepptánc világbajnok

    Ajánló


    A Müpa 2013 óta évente ismétlődő Világraszóló című koncertsorozata a cimbalom és a tárogató történetét és műfaji sokszínűségét mutatja be.

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

    A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016