• Program


    Cristina Branco

    Cristina Branco

    Cristina Branco ahhoz a portugál énekesgenerációhoz tartozik, amelynek tagjai újra felfedezték és egyúttal újraértelmezték a tradicionális fado dalokat.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. december 10. kedd, 20:00

    CRISTINA BRANCO

    Cristina Branco ahhoz a portugál énekesgenerációhoz tartozik, amelynek tagjai újra felfedezték és egyúttal újraértelmezték a tradicionális fado dalokat. A jelenkori fado zene legismertebb követe a világban. 22 évvel ezelőtti amszterdami bemutatkozása után és 15 albummal a háta mögött a portugál Cristina Branco 2018-ban kiadta Branco című új, tizenhatodik lemezét. A bársonyos hangú Branco azt mondja, sosem érezte még magát ennyire közel a fado műfajához.

    2019. december 10. 20:00 - MOMkult

    Ajánlatunk


    A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

    Ajánló


    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

    A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016