• Program


  Aktuális előadások


  Egyedülálló ösvénypályánkon próbálhatod ki az extrém, hajmeresztő vagány downhillezést. A GEPIDA montainbikeokkal szerzett élmény: a csak lefelé száguldás az erdőben.
  Itt nem az a lényeg, hogyan jutsz fel a hegyre, hanem az, hogyan jössz le! Az első élmény megrázó, a második felkavaró, a harmadik már szenvedély.

  A 2011-ben épített és meghosszabbított 7 km hosszú, a Kékes aljától Mátrafüredig tartó 2-4 méter széles pálya, Magyarország elsõ "Downhill" pályája (videó a pályáról).
  A downhillezés igazán az őrültek sportja. Itt zizeghetsz, hiszen az élmény önmagában garantálja, nem mindennapi akcióban lesz részed. A High-Tech Sportok Bázisa által kínált élményben igazán topon lehetsz, még akkor is, amikor már leszáguldottál a lejtőn. A felturbózott andrenalin ugyanis nem hagy letargiába esni. Megszűnik a külvilág és csak a lejtő van, meg a szenvedély az újabb száguldásra. Közben azért látod, hogy a pálya csúcs, de körülötted semmi sem mesterséges.
  Ez nem egy mátrix, ez a Mátra!

  2019 újdonsága: + 600 m új faszőnyeg!


  TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

  A voucher (ajándékkártya) vásárlátó számított 1 évig érvényes.
  A résztvevőket minden esetben túravezető kíséri, aki a száguldás rejtelmeibe is beavatja az érdeklődőket.
  A túra izgalmas, de egyben biztonságos is, hiszen teljes védőfelszerelést biztosítunk.
  Önállóan 16 éves kortól ajánlott!
  A túra indulási időpontja: High-Tech Sportok Bázisa 1. (Mátrafüred)
  09.00, 11.00, vagy 15.00 óra, előre egyeztetett időpontban.
  Programidő: 1,5 óra
  Nehézségi szint: 4.- középhaladó
  Erdő-, és úthasználati díj, személyi balesetbiztosítással együtt: 999.- Ft/fő/nap, mely minden résztvevő számára kötelező!

  Ajánló


  Csak nálunk! Jöjjön velünk az újjászületett Lovarda épületébe, hogy betekintést nyerjen a századforduló világába! A Nemzeti Hauszmann Program keretében újjászületett Lovarda…

  Expedíciós hegymászó, civilben ügyvéd, aki első magyarként mászta meg a Mount Everestet a nehezebb, Tibet oldaláról. Jelenleg is ő az…

  EGY ASZTALNÁL JÁTSZUNK - Társasjátékos délután a Mit Játsszunk? Vlog csapatával A társasjátékozás felemelő, szórakoztató, kikapcsoló és fejlesztő időtöltés, igazi…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016