• Program


  Csabai AutósMozi - Joker

  Csabai AutósMozi - Joker

  Egyetlen éjszaka különleges mozi élménnyel várunk mindenkit a CsabaParkban, aki szereti a filmeket és az igazi mozis hangulatot!
   több

  Egyetlen éjszaka különleges mozi élménnyel várunk mindenkit a CsabaParkban, aki szereti a filmeket és az igazi mozis hangulatot!

  Az autósmozi belépő díja, jegyvásárlás:

  Az 5.000 Ft-os jegyet, nem személyenként, hanem autónként kell kifizetni. Popcorn, nachos és egyéb mozis snackek a helyszíni büfében vásárolhatók.

  Egy megváltott autósmozi belépő csakis a kiválasztott film vetítésére érvényes.

  A díj magában foglalja:

  1 db autósmozi vetítésre történő belépésre jogosító jegyet 1 autó részére (személyek számától függetlenül).
  A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

  Belépők az adott film dátumáig, illetve a készlet erejéig kaphatók.

  Vannak olyan személygépjárművek, amik hivatalosan nem a SUV kategóriába tartoznak, ettől függetlenül elérik azt a magasságot, ami miatt a mögötte álló autóból már nem lenne tökéletes a mozizás, így ezen autókat meg fogjuk kérni, hogy egy másik pozícióba parkoljanak le.

  Ellenőrizd le, hogy működik-e az autód rádiója és annak hangszórója, hiszen ezen keresztül fogod hallani a filmet!

  Fontos tudnod, hogy érkezési sorrendben történik a helyek feltöltése, így oda kell majd leparkolnod, ahova ezt a szervezők mutatni fogják.

  A film végeztével a szervező kollégák fognak segíteni abban, hogy a lehető leggördülékenyebben és legbiztonságosabban tudd elhagyni az autósmozi helyszínét.

  Ajánló


  Ugyan ki tudná összefoglalni, mi mindenről szól a farkasok közt nevelkedett Maugli, az…

  A Madách Színház musicalműhelyének mesekönyv-szépségű zenés nagyprodukciója Szigligeti Ede népszerű vígjátékának szellemes újragondolásában,…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016