• Program


  Csacsifogat
  3

  Csacsifogat

  Móricz Zsigmond, Zelk Zoltán, Kányádi Sándor, Weöres Sándor versekből, verses mesékből állítottunk színre egy előadásra valót, amelynek címe “Kityi kotyi kityi kotty, avagy utazás a csacsifogaton”.

  Csacsifogat

  Móricz Zsigmond, Zelk Zoltán, Kányádi Sándor, Weöres Sándor versekből, verses mesékből állítottunk színre egy előadásra valót, amelynek címe “Kityi kotyi kityi kotty, avagy utazás a csacsifogaton”. Az összekötő szövegek Szőts Orsi tollából származnak. A darabot Csortán Zsóka rendezte, aki két fiatalemberrel állította színpadra ezt a remek verses-mesés összeállítást. Egyikük a már sokak által ismert Balázs Csongor, másikuknak azonban ez az első szereplése bábszínházunknál , és ő nem más, mint új színészünk: Czumbil Örs. Az előadás különlegessége az, hogy minden kellék és díszlet természetes anyagokból készült. A próbák nagyon jó hangulatban teltek, ezért mindannyian úgy gondoljuk, hogy a gyerekek és felnőttek egyaránt kedvelni fogják a mi kis csacsifogatunkat.

  Az előadást 4 éves kortól ajánljuk.

  Alkotók és szereplők névsora:
  Rendező: Csortán Zsóka
  Tervező: Lenkefi Réka
  Fény: Bajusz Gergely
  Hang: Rákóczi Antal

  Játsszák: Balázs Csongor, Czumbil Örs

  Ajánló


  Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan…

  Balkáni rumba, forró ritmusok és eszeveszett szenvedély: júliusban a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon hangzik…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016