• Program


    Csajkovszkij Hite – Orosz Zenei Fesztivál 2019

    Csajkovszkij Hite – Orosz Zenei Fesztivál 2019

    A tavalyi év sikerét követően az idén megrendezésre kerül a második Orosz Zenei Fesztivál. Az idei évben minden koncert egy-egy zeneszerzőt állít a középpontba. A fesztivál egyedülálló módon lehetőséget kínál, hogy a közönség az orosz szerzők sokoldalú zenei világában a műfajok között kedvére kalandozhasson.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. október 12. szombat, 20:00

    Műsor:
    Csajkovszkij: Vesperás.

    Közreműködik a Kodály Kórus Debrecen, vezényel: Szabó-Sipos Máté.

    Ajánlatunk


    Izgalmas műsorral várja a közönséget a Nemzeti Filharmonikus Zenekar és vendége, a hegedűművészként és karmesterként egyaránt pódiumra lépő francia muzsikus, Julien Chauvin.

    A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    Ajánló


    Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016