• Program


    Csak tenyérnyi vér
    7

    Csak tenyérnyi vér

    Az emberi kapcsolatok olyan rétegei, ellentmondásai bontakoznak ki a történetben, melynek kulcskérdése: Tudunk-e szeretni?

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. november 24. vasárnap, 19:30

    Csak tenyérnyi vér
    (a Másik Produkció bemutató előadása)
    Dosztojevszkij A szelíd asszony című műve nyomán

    Hölgyeim és uraim! Ránk hangolódtak? Hogy vannak? Jól vannak? Mindenki itt van? Együtt vannak? Minden elcsendesedett önök körül? Megvan a belső béke? Csak rám figyelnek, ugye? Figyeljenek jól, mert ma is történelmet írunk!
    Aki nálunk itt, ebben a műsorban fellép, és eddig híres volt, az mostantól még híresebb lesz,
    ha ismeretlen volt, holnapra már a sarki fűszeres is tudni fogja, ki az illető! És hogy ki az illető? Képzeljenek el egy férjet, aki imádja a feleségét. Egy férj, aki minden nap hajnalban kel, egész nap dolgozik, oszt-szoroz, és minden körülmények között kedves az ügyfelekkel. Két dolog számít az életében: imádott felesége és az üzlet.
    Az üzlet, ami a szép és nyugodt családi élet záloga. Zálogos.

    És van egy lány...Egy szegény, kiszolgáltatott lány, aki menedéket, anyagi biztonságot talál az öregedő
    zálogház-tulajdonosnál. Mindenki megkapja, amire vágyik, a lány menedéket, a férfi a lányt... Viselkedésük szelíd és udvarias. A vége mégis halál. Csak tenyérnyi vér. Gyilkos és áldozat.
    Gyilkos vagy áldozat? Ki ölt meg kit? Hölgyeim és uraim! A döntés ma is az Önök kezében van!
    Akkor hát: Showtime!

    Az emberi kapcsolatok olyan rétegei, ellentmondásai bontakoznak ki a történetben, melynek kulcskérdése: Tudunk-e szeretni?

    Szerző: Tallér Edina.
    Szereplő: Gerner Csaba
    Rendező: Gerner Csaba, Viktor Balázs

    Az előadás hossza: kb. 80 perc

    Ajánlatunk


    A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában élő Urbányi Zóra 2021-ben élénk visszhangot váltott ki Kollár-Klemencz László Iszom a bort című dalának feldolgozásával, ami után egymást követték saját szerzeményei.

    A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti be 80. életévét.

    Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére mindenre fény derül, amennyiben aktív részvevői lesznek a bűnügy megoldásának.

    Ajánló


    Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben…

    Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016