• Program


  Családi RögvEst

  Családi RögvEst

  Családok figyelem! Kéthavonta Családi RögvEst vasárnap délután!

  Ha Kapolcs óta arra vársz, hogy végre újra a családdal jöhess egy Momentán-előadásra. Ha újra meg újra felmerül benned a kérdés, vajon mikor hozhatnád el a 8-10-13 éves gyereket RögvEstre... Most eljött a te időd!

  A visszajelzéseitek alapján arra jutottunk, hogy a délutáni RögvEsteket mostantól minden páros hónapban családi előadássá alakítjuk. Ez azt jelenti, hogy mind nyelvezetében, mind tematikájában a fiatalabb korosztály számára is élvezhető, befogadható előadásokat játszunk.

  Az esti előadásainkkal kapcsolatban sokszor merül fel a kérdés, hogy vajon 14-16 év alatti gyereket hozhattok-e, és mindig az a válaszunk, hogy rátok bízzuk a döntést, de nem tudjuk garantálni, hogy “gyerekbarát” lesz az előadás. A családi RögvEstre viszont bátran eljöhet a család apraja-nagyja, mert a téma, a hangulat, a lendület mind-mind családbarát lesz.

  A páratlan hónapokban pedig azoknak a felnőtteknek (16+) kedvezünk, akik este nem tudják megoldani, hogy eljöjjenek, de már alig várják, hogy RögvEst előadást lássanak.

  Délutáni Családi RögvEst: december, február, április és június.

  Délutáni RögvEst felnőtteknek (16+): november, január, március és május.

  Ajánló


  Adott egy kor, adott egy mindenki által szeretett nőideál, Sisi, aki maga volt…

  A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő…

  Molnár Ferenc először A doktor úrral mutatkozott be, és elsöprő sikert aratott a…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016