• Program


    Cseh Tamás - Százféle változatban

    Cseh Tamás - Százféle változatban

    2009-ben búcsúztunk el Magyarország XX. századi krónikásától, Cseh Tamástól, aki generációk számára nyújtott meghatározó élményt.
    A Kecskeméti Tavaszi Fesztivál keretében fantasztikus estet kínálunk a Hírös Agóra Kulturális Központban április 4-én, csütörtökön 19 órától.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 4. csütörtök, 19:00

    A Bereményi Géza dalszövegei által teremtett világ, ami a 70-es, 80-as évek Budapestjének, és a magyar városlakók életének sajátos nézőpontból szemlélt, érzékletesen bemutatott világa, Cseh Tamás és Másik János dalain keresztül lett a magyar könnyűzenei kultúra méltán népszerű része.

    A Bonus Track Band és neves hazai színész barátaik ezekből a dalokból válogattak koncert műsort, ami a „Százféle változatban" címet kapta. Ez a cím -mely a műsorban elhangzó egyik dal sora is egyben- utalás. Utalás a dalok megszólaltatásának sokszínűségére, és utalás az énekesekre is, akiket főleg a színházi életből, tévésorozatokból, valamint a filmvászonról ismerhet a hazai közönség.

    Az est fellépő énekesei:
    Fekete Linda, Jordán Adél, Keresztes Tamás, Ónodi Eszter,
    Simon Kornél, Thuróczy Szabolcs, Törőcsik Franciska és Trokán Anna.

    Ajánlatunk


    Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

    Ajánló


    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016