• Program


    CSENGŐ- BONGÓ SOROZAT: Fúvósötössel a világ körül.

    CSENGŐ- BONGÓ SOROZAT: Fúvósötössel a világ körül.

    A Pro Musica Fúvósötös a zenetörténet legnagyobb klasszikusaitól játszik egy-egy darabot, hogy időnként megállva sor kerüljön a hangszerek megismerésére is! Mindez sok játékkal, humorral fűszerezve.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. április 28. kedd, 14:00

    CSENGŐ-BONGÓ: FÚVÓSÖTÖSSEL A VILÁG KÖRÜL

    Klasszikusnak tekinthető a fuvola, oboa, klarinét, fagott, kürt összeállítású együttes, melynek közismert elnevezése a fúvósötös. A Pro Musica Fúvósötös e felállás egyik legismertebb képviselője hazánkban.

    A művészek a főváros különböző szimfonikus zenekaraiban dolgoznak, akik ezúttal egy igazán különleges zenei utazásra hívják a közönséget: a zenetörténet legnagyobb klasszikusaitól játszanak egy-egy darabot, hogy időnként megállva sor kerüljön a hangszerek megismerésére is! Mindez sok játékkal, humorral fűszerezve.

    Herczegh Zsuzsanna - fuvola
    Kerényi Judit - oboa
    Reé György - klarinét
    Nagy Zoltán - kürt
    Kubassy Tamás - fagott

    Műsorvezető: Lukácsházi Győző

    Ajánlatunk


    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

    Amikor 1868-ban meghalt Rossini, Verdi arra buzdította zeneszerző honfitársait, alkossanak közösen requiemet a Mester emlékére úgy, hogy minden komponista egy-egy tétel megírását vállalja magára.

    Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron amerikai dobos.

    Ajánló


    Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

    A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016