• Program


    Csillagok Háborúja kiállítás - The Fans Strike Back

    Csillagok Háborúja kiállítás - The Fans Strike Back

    A The Fans Strike Back - CSILLAGOK HÁBORÚJA KIÁLLÍTÁS – egyedülálló díszletében életre kel a Csillagok háborúja univerzum, felelevenednek a „réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban…” élő szereplők.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 19. vasárnap, 18:00

    The Fans Strike Back – CSILLAGOK HÁBORÚJA KIÁLLÍTÁS
    A magyarországi bemutató 40. évfordulója alkalmából

    George Lucas filmrendező 1977-ben alkotta meg a Csillagok háborúja univerzumát. A kultikus űr-fantasy immár több mint 40 éve száguld töretlen, generációkon átívelő népszerűséggel.
     
    2019. decemberében mutatják be a mozik a Csillagok háborúja 9. epizódját, Skywalker kora címmel. A filmpremierhez kapcsolódva nyitja meg kapuit Magyarországon is a The Fans Strike Back -Csillagok háborúja gyűjtői kiállítás, amely egyenesen Párizsból érkezik Budapestre, a Bálnába. 

    A Daniel Prada és a LetsGo Company által összeállított, több mint 600 eredeti darabból álló kollekció 10 kamionnal érkezik Budapestre. A gyűjtemény elemei hivatalos és gyűjtői darabok, illetve profi művészek és szakemberek egyedülálló munkái.

    A kiállítás autentikus környezetben, közel 1500 négyzetméteren vezeti végig a látogatót a sorozat cselekményén, különleges audiovizuális effektekkel idézve meg a Csillagok Háborúja ikonikus világát.

    A The Fans Strike Back - CSILLAGOK HÁBORÚJA KIÁLLÍTÁS egyik meglepetése a több űrhajóból álló virtual reality élménysarok és a Jedi kiképző ring, ahol külön térítés ellenében élhetjük át a VR élményeket. A virtual reality teremben több galaktikus űrcsatát is átélhetnek a látogatók, majd az izgalmakat a SPACE bárban pihenhetik ki.

    A Csillagok háborúja – The Fans Strike Back egyedülálló díszletében életre kel a Csillagok háborúja univerzum, felelevenednek a „réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban…” élő szereplők. Találkozhatunk a filmből jól ismert szereplők - Chewbacca, Yoda, R2D2, C-3PO, a Sithek, Darth Vader és mások - életnagyságú alakjával, megcsodálhatunk százharminc limitált kiadású játék-figurát, és több mint harminc ember méretű páncélzatot is. Lélegzetelállító a hatalmas csillagromboló kapitányi hídja, az óriási termetű Jabba, a hutt, a négy méter magas Rancor, a nyolc méteres Palpatine trónterem és az Anakin Skywalker kilenc méter hosszú légifogata is. A látogatók megtekinthetnek egy mitikus fegyverekből álló kollekciót is és egyéb kultikus tárgyakat.

    Ajánlatunk


    Margit Auer: Mágikus állatok iskolája Milyen érzés lenne, ha lenne egy saját, csakis hozzád kötődő állatod? Aki téged megért, beszélgetni tudsz vele, mindenhova elkísér, és soha többé nem kellene egyedül lenned?

    Ajánló


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016